Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie
číst celé
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařkyZásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutekPostup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokemSpeciálně pořízené názorné fotografie
schovat popis
I když kuře paradoxně nebylo nikdy příliš oblíbeným masem, zejména u mužů a to zejména kvůli tomu, že při delší přípravě často bývá vysušeným, díky této knize zjistíte, že ne vždy tomu tak musí být. Navíc kuchařka přináší mnoho nových, neotřelých receptů na to, jak kuře můžete připravit a to i když jste si mysleli, že už jste vyzkoušeli opravdu všechno. Pokud je Vám kuře blízké, ať už chuťově, nebo výživově, tuto knihu jistě oceníte.
Další ze série uzoučkých kuchařek, které jsou dostupné na našem trhu. Tentokrát se všechno točí kolem receptů na kuře, které si jistě nenecháte ujít. Kuře má tu výhodu, že ho můžete zpracovat na stovky způsobů a pokaždé bude chutnat trochu jinak. Hodně bude záležet i na příloze. Klasické brambory, rýže, nebo knedlíky ? Záleží jen na Vás. Recepty jsou zajímavé a každý nabízí trochu jiný pohled na samotné kuře.
Také máte rádi kuře ? Pěkně křupavé, opečené do zlatova ? Nebo třeba jinak upravené ? Já osobně jsem docela jedlík a kuře máme doma alespoň 2 krát měsíčně. Nicméně znám jen několik způsobů, jak ho upravit. Tady v té kuchařce naleznete mnohem více receptů a můžete zkoušet dle libosti. Já si vybral své favority a byl jsem nadmíru spokojen. V publikaci jsou i nějaké fotografie, ale nečekejte žádné zázraky.
S kuřetem na talíři se snad setkal každý. Jedná se o tradiční pochoutku, která se jen tak neomrzí. Je libo kuře s rýží, nebo nádivkou ? Tato poměrně útlá kniha se Vám bude snažit nabídnout několik desítek receptů, které při troše snahy lehce zvládnete. Nebojte se experimentovat, rozhodně se Vám to vyplatí. Ale s rozumem, to je jasné. Potěší i fotografie, které se rozhodně nemají za co stydět. Doporučuji.
A to kuře krá-koře někde v oboře. Kdepak, už je na pekáči a bude z něj křupavá pochoutka. A nebo něco jiného ? Záleží jen na Vás, tato malá brožura Vám samozřejmě přinese nějaké nápady. Recepty jsou pro všechny, jak pro začátečníky, tak pro zkušené kuchtíky. Chce to jen pevnou vůli. Samozřejmostí jsou i fotografie a rady, jak takové kuřecí maso správně upravit. Není toho moc, ale základy vysvětlí s přehledem.
Kraťoučká knížka pojednávající o přípravě mého oblíbeného masa a zároveň vlastně jediného masa, které jsem schopna pozřít, a to je kuřecí maso. V této kuchařce najdete nápady na to, jak ozvláštnit tohle klasické maso, jak ho připravit a upravit, aby bylo chutné. Jsou tu opravdu zajímavé recepty, které se hodí na každou situaci a hlavně na každý den. Pěkné jsou i doprovodné fotografie. Velmi užitečná knížka.
Nevím, jak u vás, ale u nás je tento druh masa asi nejvařenějším ze všech. Proto jsem neodolala a koupila si tuhle malou knížečku/kuchařskou knížečku Kuře. Recepty jsou zde pěkné, většina z nich je lehká na přípravu a co navíc, cena této kuchařské knížečky je přímo pohádková. Takže pokud by u vás v kuchyni tato kniha našla využití, tak ji mohu vřele doporučit, za tuhle cenu, no neberte to. Doporučuji.
Recenze
Jsou tu opravdu zajímavé recepty, které se hodí na každou situaci a hlavně na každý den. Pěkné jsou i doprovodné fotografie. Velmi užitečná knížka.