Recenze Bifteky, řízky a další výborná masíčka

Bifteky, řízky a další výborná masíčka

Bifteky, řízky a další výborná masíčka

103 Kč
Zobrazit knihu
Jak správně připravit bifteky, jak můžeme udělat řízek pokaždé jinak, recepty na plátky masa v různých obalech s různými náplněmi, do jakých marinád naložit minutkové plátky masa, to vše obsahuje kuchařka na rychle a chutně upravená masíčka. číst celé 

Recenze

4
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Perfektní publikace věnovaná tepelné úpravě masa. Ten kdo má rád steaky, řízky anebo právě bifteky, tak bude při prolistování této zajímavé kuchařky jásat nadšením. Kniha je přímo nabitá zajímavými a originálními recepty, ale i těmi tradičními, více známými. recepty jsou jednoduché, popsány srozumitelně. Zároveň jsou doprovázeny četnými barevnými fotografiemi. Myslím, že je to i velmi vhodný dárek.
2/09/2019
Avatar uživatele
Pokud už si dělám řízek, tak musí být z kuřecího masa. Někdo tvrdí, že je potom suchý, ale existují metody, jak ho připravit tak, aby byl šťavnatý. Masitá jídla jsou oblíbená a tahle kuchařka se snaží o to Vám je zpříjemnit. Těšit se můžete na řízečky, bifteky, různé náplně a marinády. Je toho tolik, až hrozí, že se Vám z toho udělá špatně. Tady platí jediné pravidlo. Všeho s mírou a v jídle to platí dvojnásobně.
28/04/2019
Avatar uživatele
Maso, zase maso a nic než maso. To všechno Vás čeká v této kuchařce. Máte rádi řízky, nebo bifteky ? Víte jak je správně udělat, aby to byla luxusní záležitost ? Pokud ne, zkuste tuto kuchařku, možná Vám dobře poradí a Vy se stanete zkušeným profesionálem. Ale spíš si jen uděláte dobrý oběd. Receptů je dost a návodů také. Pak už je potřeba jenom připravit pánev, koupit ingredience a začít něco dělat.
28/09/2017
Avatar uživatele
Tuto publikaci máme u nás doma hodně v oblibě, protože jsme velcí milovníci masa na všechny způsoby. Už při prolistování se nám sbíhaly sliny a hned jsme museli něco vyzkoušet. Je zde spousta receptů na řízky, bifteky, steaky, plněné kapsy, dokonce i různé marinády na naložení. Opravdu je skvělou inspirací nejen pro začínající kuchařky, ale i pro ty, co vaří déle a rádi zkouší něco nového. Doporučuji.
22/09/2020