Recenze Ottova kuchařka Řízky

Ottova kuchařka Řízky

Ottova kuchařka Řízky

145 Kč
Zobrazit knihu
Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězícho, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny i hub. číst celé 

Recenze

9
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Naprosto skvělá kuchařka, kterou ocení především masožravci a milovníci řízků na všechny způsoby. Tato kuchařka totiž kromě těch klasických řízků obsahuje i spousty receptů na řízky nevšední a originální. Recepty jsou ze všech druhů masa, takže si vybere opravdu každý. Všechny recepty a fotografie jsou velmi lákavé a výsledné jídlo vždy chutné. Ráda tuto Ottovu kuchařku doporučuji do každé domácnosti.
15/04/2020
Avatar uživatele
Tuto krásnou kuchařku s názvem Řízky si pořídila moje sestřička, která ráda připravuje tyto pokrmy. Řízky jsou nejoblíbenější jídlo české, středoevropské, ale i světové kuchyně. Více než 450 receptů na přípravu řízků z vepřového, telecího, hovězího, drůbežího, králičího a skopového masa, z ryb, zvěřiny, sýra, vajec, zeleniny a hub. Řízky smažené, dušené, opékané, vařené, pečené, zapékané a mnoho dalších zajímavých způsobů na přípravu.
28/02/2021
Avatar uživatele
Tuto kuchařku receptů na řízky všeho druhů sem dostala dárkem. Nejdřív sem se divila, co v ní asi tak najdu, co je na řízku jiného, že se připravuje každý stejně, ale tato kuchařka mě vyvedla z omylu. Načerpala sem z ní spoustu nových inspirací a rad, recepty na řízky všech druhů masa a je to opravdu inspirativní, takže kdo má rád maso a řízky ze všeho možného, vyzkoušejte tuto knihu více jak 400 receptů, nebudete litovat..
22/11/2020
Avatar uživatele
Já jsem velký milovník řízků, miluji je na všechny způsoby a mohla bych je jíst i několikrát denně, a asi proto mě tato kuchařka tak nadchla. Nevěřili byste, na kolik způsobů jde udělat obyčejný řízek. V této knize najdete více než čtyři sta receptů, a to z nejrůznějších druhů masa, jako třeba telecí, vepřové, hovězí, kuřecí, ale i bezmasé řízky, třeba ze sýru, vajec nebo brambor. Různé jsou i úpravy řízků, nenajdete tu jen smažené klasiky, ale i pečené nebo grilované řízečky. Pro milovníky řízků mohu jen doporučit.
1/03/2019
Avatar uživatele
Když se smaží řízky, tak jsem vždy na pozoru. Jde hlavně o to, aby se člověk nespálil od vroucího oleje. Chce to krapet šikovnosti, i když způsob zpracování řízků může být všelijaký. Kniha se považuje za specialistu na řízky, je to taková mantra. Nebojte se, dostane se na každého. Obsahuje neuvěřitelných 450 receptů na řízky všech druhů masa, které znáte. Dokonce se tam objeví i návody na řízky z ryb, hub a vajec. Excelentní záležitost.
5/08/2018
Avatar uživatele
Kdepak řízky, to je moje. Nejraději mám kuřecí, to je pro mě hotová báseň. Tato kniha je pro největší fanoušky, protože obsahuje přes 450 receptů. To už je obrovské množství, samozřejmě se jedná o všehochuť. Například se dají udělat z vepřového, hovězího, telecího a dalších a dalších pokrutin. Kniha je velmi dobře zpracovaná a budete si hodně lebedit s přípravou. Obsahuje i fotografie, které jsou doslova k sežrání.
30/08/2017
Avatar uživatele
Ottova kuchařka je známou kuchařkou s kvalitními recepty pro všechny zaryté kuchařské hvězdy. Sama mám doma i tu obecnou kuchařku a pořídila jsem si i tuto, která se specializuje na řízky. A kdo by v naší zemi neměl rád řízky, ale co takhle je nějak vylepšit a ozvláštnit. Vyzkoušet netradiční pojetí řízků, které jistě bude chutnat všem v rodině. Recepty nejsou složité, jsou jasně srozumitelně napsané.
31/03/2020
Avatar uživatele
Na řízky si u nás doma tedy potrpíme a že je jich opravdu celá řada, o tom snad ví každý z nás a tak si je chce vyzkoušet stejně tak jako my. Mám rád různé druhy a tak si občas říkám, že není snad už žádný, který bychom si nevyzkoušeli. Krom toho jsou různé možnosti jak je třeba i naplnit a získat tak nový rozměr a zjemnit třeba i některou z klasických chutí třeba sýrem či nějakou svěží čerstvou bylinkou.
10/02/2020
Avatar uživatele
Řízky. Co j těžkého na tom udělat řízek? To si asi řeklo hodně z nás ted. Ale tahle kuchařka nás naučí řízky hned na několik způsobů a navíc nám ukáže jak správně je smažit. Jak hodně mít rozehřátou pánev, jak je do pánve pokládat atd. Prostě všechno co potřebujete vědět, abyste udělala královské řízky. Mně se tato kuchařka hodně líbí i díky zpracování. Mohu ji vřele doporučit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31/08/2018