Recenze Wok

Wok
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají chuť, barvu, konzistencii výživovou hodnotu. V Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i... číst celé 

Recenze

1
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Umět vařit na woku je docela náročná záležitost a chce to velkou praxi. Žádný učený však z nebe nespadl a Vy to určitě zvládnete taky. Tato pánev se používá převážně v Asii, kde se na ní dělají velké pochoutky. V této knize se dozvíte plno zajímavých informací a věřte tomu, že jsou velmi užitečné. Receptů je dost a velkou výhodou je extrémní časová úspora. Kvalitní jídlo jste schopni uvařit za několik minut.
30/08/2017