Jak nakupovat a zpracovávat maso

· BURDA Media 2000 s.r.o. · 2014 · hardcover, kein schutzumschlag · 160 stran

Jak nakupovat a zpracovávat maso

310
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém... číst celé 

Nakupte společně

  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Jak vybirat a zpracovavat maso vedely moc dobre nase babicky, ja uz pattim fo te generace, ktera se v mase uplne nevyzna, takze potrebuje nejaky ten navod. Osvedcila se mi tato knizka od Apetitu, ve ktere vychazi souhrn vseho, co ve stejnojmennem serialu v casopise za posledni 3 roky vyslo. Mimo to zde najdete recepty na klasicka ceska jidla, ve kterych se dulezite si maso spravne vybrat. Super kniha.
    31/03/2019
    Avatar uživatele
    Maso nejím ta často, takže v jeho nákup jsem trochu analfabet ;) Díky této knize se ale už v mase celkem orientuji a vím, co se po jakým názvem skrývá. Tato 160 stránková publikace "Jak nakupovat a zpracovávat maso" z edice Apetit nabízí kompletní přehled všeho, co vyšlo ve stejnojmenném seriálu v časopise Apetit. Publikace je rozdělena na maso hovězí, jehněčí, vepřové a telecí. Poučné a zajímavé.
    30/09/2018
    Avatar uživatele
    Dost dlouhou dobu jsem bojoval s tím na co a jak se které maso používá tahle kniha mi doslova otevřela oči. Jak nakupovat a zpracovat maso je pro lajka, který si maso kupuje již připravené v obchodě výhrou. Velmi přehledné rozdělení dle druhů masa. Ať už je to jehněčí, vepřové či hovězí a telecí. Všechna tahle masa si díky knihe osvojíte a budete teď vědět jak si je můžete připravit pro vaše mlsné jazýčky.
    18/12/2019
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.