Recenze Maso

Maso
Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené... číst celé 

Recenze

2
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Miniedice Apetit nabízí kuchařské knihy, které jsou tématicky rozdělené. Tato edice zajišťuje kvalitu a jedinečnost receptů a hlavně vyzkoušenou kvalitu. Tématem této knihy je maso a jak je známo, maso je pro muže to nejzákladnější, takže i já ho doma musím vařit. Kniha je rozdělena podle kapitol jednotlivých druhů masa, a tak si můžete vybrat, z jakého druhu chcete zrovna vařit. Máte chuť na hovězí? Nebo vepřové? Vyzkoušejte recepty, které jsou chutné, snadné.
31/03/2020
Avatar uživatele
Na maso já tedy dopustit nedám, ke to jedna z mála věcí, které jsem si oblíbil už jako malý kluk a snažil jsem se za ty roky se naučit ho co nejlépe zpracovávat a to se mi vždy vyplatí a proto moc rád hledám knihy, které mi přináší celkem zajímavé a příjemné chutě kdy se snažíme vychutit je vším tím co se dá najít třeba na naší zahradě, která ji plná bylin a ty si já tedy moc rád dopřávám ke každému jídlu.
10/02/2020