Uzení pro labužníky - Uďte jako profík

· Grada · 2017 · taschenbuch · 128 stran

Uzení pro labužníky - Uďte jako profík

221
221
DMOC 299 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do... číst celé 

Nakupte společně

  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Zkoušeli jste si někdy doma připravit například klobásky nebo maso a vyudit si je? Jasně, že je pohodlnější si je koupit v obchodě, ale domácí je prostě domácí. Tato kniha vám poradí, jak na to a vůbec se toho nebojte, není to nic složitého. Jasně, je to pracnější, ale výsledek stojí rozhodně za to. Skvělé recepty a postupy, jak si vyudit cokoliv a chutně. Já si knihu moc chválím a často ji používám.
    30/11/2020
    Avatar uživatele
    Komplexní pomocník při přípravě pokrmů pomocí techniky uzením. Vyzkoušeli jsme některé rady a recepty, které se týkali úpravy masa a taky sýrů. Zatím nám vše nepopsatelně chutnalo. Chuť výrobků připravených díky návodům z téhle knihy byla nesrovnatelně lepši v porovnání s výrobky zakoupenými v supermarketu. Kromě receptů je zde i spousta rad co se týká vybavení udírny a různých technik uzení. Doporučuji.
    27/02/2022
    Avatar uživatele
    Tato kniha je super inspirace pro ty, co nemají doma udírnu a nemůžou si sami maso vyudit. Díky této knize zjistí, že to jde i jinak a dokonce v domácích podmínkách. Jsou zde rady, tipy, návody a také spoustu receptů na skvělé uzené pochoutky. A že se nemusí udit jen maso, to také zjistíte v této knize a budete určitě jako my překvapeni, co vše se dá vyudit. Něco už máme vyzkoušeno a fakt je to chutné.
    30/12/2020
    Avatar uživatele
    Asii já se chci stát profíkem a tak dosti často využívám právě možnosti přípravy jídel tímto způsobem, který m je právě uzení a to mi dává opravdu možnost si celou řadu chutí opravdu užít. uzení mnohdy zvýrazní a podtrhne chutě, které by nás vlastně asi ani nenapadli, že vůbec můžou vyniknout a já mám tohle kouzlo kuchyně právě moc a moc rád. Koření a bylinky vždy udělají svoje a taky pokud si dáte dostatek času.
    10/02/2020
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.