Vietnamská - Kuchařka s rodinným příběhem
514
Kč
Zdeněk Pohlreich vydává ve svém nakladatelství Sevruga první neautorskou kuchařku manželů Tuana a Lan, kteří v Čechách úspěšně provozují pravá vietnamská bistra. „Moc rád čtu kuchařské knihy s popisem životního příběhu kolegů restauratérů,“ prozrazuje Zdeněk Pohlreich.
Vietnamská kuchyně je...
číst celé
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží nakladatele
- Naposledy prohlédnuté
Podobní autoři
Štítky knihy
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
"Vzhledem k tomu, jak bídná je současná kvalita restaurací manželů Tuan Lan.... ta kniha je strašně neautentická a pokrytecká...."
"Není co dodat. Jestliže někdo považuje Glutaman za jedno z koření východu..... Překvapuje mne pan Pohlreich, že se k tomu podepsal. Jeho recepty jsou vynikající, ale nejsem si jist, jestli tuto knihu posuzoval z pohledu receptů. Četl ji vůbec?"
"Tato kniha se Zdeňkovi moc nepovedla."
Vzhledem k tomu, že kniha obsahu mnoho faktických chyb, tak se trochu divím, že se Pohlreich po něco takového podepíše, ale vlastně to o něm něco vypovídá..Souhlasím s první citací, že je kniha nautentická (kromě příběhu manželů když přejeli do Česka, pokud je jejich:), recepty jsou rozdílné oproti tomu, co v TUAN LAN dostanete (spíš před lety dostali vzhledem k tomu jakou "kvalitu" nyní (r.2020) ve svém bistru předvádí). Do jaké míry je to neschopnost toho kdo knihu připravoval a do jaké je to kalkul vietnamských manželů se neodvažuji soudit. Nicméně jestli si myslíte, že např. umícháte stejnou omáčku kterou používají jako zálivku na bun bon nam bo nebo pro namáčení jarních závitků, tak si tuto knihu určitě nekupujte, je to v ní popsáno špatně.
Každopádně koupila jsem si tuto knihu především kvůli tomu, že jsem dřív do bistra rodiny Tuan a Lan dřív chodila, ne kvůli jménu pana Pohlreicha. Takže když jsem viděla, jak nízkou kvalitu obsahem knížka má, tak je pro mě zjevné, že jméno ZP je tu opravdu čistě jen z marketingových účelů. Než se pod to podepsal, mohl si to alespoň přečíst...