\nPlná a silná káva s kakaovým aroma a jemnými kořenitými tóny sestavená z čistých káv arabik z malých rodinných farem v Indonésii, Laosu a Indii. Káva přinášející tajemství dálného Východu v každém šálku. Místní pěstitelé zde kávu ručně sklízejí v nadmořských výškách 1000-1700 m n. m. a svou...
číst celé
\n
Plná a silná káva s kakaovým aroma a jemnými kořenitými tóny sestavená z čistých káv arabik z malých rodinných farem v Indonésii, Laosu a Indii. Káva přinášející tajemství dálného Východu v každém šálku. Místní pěstitelé zde kávu ručně sklízejí v nadmořských výškách 1000-1700 m n. m. a svou úrodu zpracovávají polopromytou či také medovou cestou. Při sušení pak ručně vybírají nevhodná zrna, a zajišťují tak vysokou kvalitu produkce. Káva je následně ve Francii pražena tradiční metodou do barvy mnišského roucha asi 20 minut při průměrné teplotě 230 °C.\nPolopromytá metoda kombinuje výhody suchého a promytého procesu zpracování. Vrchní slupka kávové třešně se odstraní, ale dužina zůstává na kávovém zrnu a suší se v tenké vrstvě na tzv. afrických postelích, aby k nim vzduch mohl proudit ze všech stran. Zbytek procesu je stejný jako u suché metody zpracování. Tento medový způsob však kávě dává nezaměnitelnou nasládlou chuť ovoce s příjemnou kyselostí.\nSložení: mletá pražená káva arabika 100 %.
\n
schovat popis
Recenze