\nSměs na rychlou přípravu husté horké čokolády s mlékem, rostlinným mlékem či vodou. Obsahuje sice jen asi 33 % kakaa, ale díky přídavku kukuřičného škrobu a svatojanského chleba vytváří krémovitý čokoládový nápoj i bez profesionálního vybavení. Sladká horká čokoláda vyráběná ve španělské...
číst celé
\n
Směs na rychlou přípravu husté horké čokolády s mlékem, rostlinným mlékem či vodou. Obsahuje sice jen asi 33 % kakaa, ale díky přídavku kukuřičného škrobu a svatojanského chleba vytváří krémovitý čokoládový nápoj i bez profesionálního vybavení. Sladká horká čokoláda vyráběná ve španělské Barceloně. A protože první kakaové boby přivezli do Evropy právě námořníci a dobyvatelé španělského královského dvora, patří španělské čokoládovny mezi ty s nejdelší historií.
\n
Sáček je recyklovatelný, všechny suroviny jsou v bio kvalitě a čokoláda nese známku Fairtrade, garantující férové obchodní i pracovní podmínky a ochranu životního prostředí v místě pěstování.
\n
Příprava: ve 200 ml horkého mléka či vody rozpusťte 2 lžíce horké čokolády a na mírném ohni míchejte, než dosáhnete požadované konzistence nápoje. Z 1 kg směsi připravíte asi 3,5-4 kg horké čokolády.
\n
Složení z ekologického zemědělství: třtinový cukr (48 %), odtučněný kakaový prášek (35 %), kukuřičný škrob, karobová mouka (svatojánský chléb). Obsah kakaové sušiny min. 33 %. Bez lepku, vhodné pro vegany. Uchovávejte v suchu a chladu.
\n
Energetická hodnota:\n1506 kJ/360 kcal
\n
Tuky:\n3,65 g
\n
z toho nasycené mastné kyseliny:\n2,28 g
\n
Sacharidy:\n68,84 g
\n
z toho cukry:\n45,25 g
\n
Vláknina:\n10,36 g
\n
Bílkoviny:\n8,39 g
\n
Sůl:\n0,03 g
\n
schovat popis
Recenze