Popis\nObjevte jedinečnou chuť kávy z Kolumbie výběrové 100 % arabiky pocházející z proslulých pěstitelských oblastí Huila a Nariño v jižní Kolumbii. Díky vysoké nadmořské výšce (1 500–2 00 m n. m.), sopečné půdě a ideálním klimatickým podmínkám tu vznikají zrna výjimečné kvality. Označení...
číst celé
Popis
\n
Objevte jedinečnou chuť kávy z Kolumbie výběrové 100 % arabiky pocházející z proslulých pěstitelských oblastí Huila a Nariño v jižní Kolumbii. Díky vysoké nadmořské výšce (1 500–2 00 m n. m.), sopečné půdě a ideálním klimatickým podmínkám tu vznikají zrna výjimečné kvality. Označení Excelso znamená velká a rovnoměrná zrna, která zaručují vyváženou chuť a bohaté aroma. Kávová zrnka se sbírají ručně a zpracovávají promytou metodou (washed). Tato káva je směsí odrůd Castillo, Colombia a Caturra, známých pro svůj bohatý chuťový profil. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita živá, tělo bohaté.
\n
Příprava
\n
Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
schovat popis
Recenze