\nPřední čeští a moravští chirurgové se opět sešli při psaní již třetí kuchařky, závěrečného dílu celé série. Pět desítek autorů, lékařů, jejich spolupracovníků, přátel i rodinných příslušníků shromáždilo více než sto osmdesát receptů, od předkrmů, přes saláty, polévky, bezmasá jídla, těstoviny,...
číst celé
\n
Přední čeští a moravští chirurgové se opět sešli při psaní již třetí kuchařky, závěrečného dílu celé série. Pět desítek autorů, lékařů, jejich spolupracovníků, přátel i rodinných příslušníků shromáždilo více než sto osmdesát receptů, od předkrmů, přes saláty, polévky, bezmasá jídla, těstoviny, rýži, kuskus, jídla z masa, ryb a mořských plodů až ke sladkostem. Opět je zde detailně pojednáno rovněž o správném výběru vína, a proto své produkty v knize představují přední vinařství. Kuchařka je originálně koncipována a v úvodu ji slovem podpořily významné osobnosti duchovního a společenského života. OBSAH Abecední seznam autorů Seznam receptů Úvodní slovo hlavního autora Jídlo a víno Préface / Předmluva Máme rádi víno Když se řekne chirurgická kuchařka… Spojení dvou mých vášní... Takže moje rada pro všechny kuchaře… Představujeme vinařství Moravíno Valtice Představujeme Oulehla vinařství Pivovarnictví v Brně včera i dnes Kde jsme vařili Jak jsme vařili Recepty Předkrmy Saláty Polévky Bezmasá jídla, přílohy Těstoviny, rýže a jiné Kuskus Maso Ryby a mořské plody Sladké Rejstřík
\n
schovat popis
Recenze