\nUniverzální sušené droždí pro všechny druhy vín.\nJsou zvláště doporučovány pro vína z angreštů, hrušek, meruněk, jahod, obilovin, hloh, jablek, šípků, bílých a černých hroznů, rebarbory, rozinek, třešní, malin, maďarských švestek, černých, bílých a červených rybíz, borůvky, ostružiny,...
číst celé
\n
Univerzální sušené droždí pro všechny druhy vín.\nJsou zvláště doporučovány pro vína z angreštů, hrušek, meruněk, jahod, obilovin, hloh, jablek, šípků, bílých a černých hroznů, rebarbory, rozinek, třešní, malin, maďarských švestek, černých, bílých a červených rybíz, borůvky, ostružiny, bezinky.
\n
Enovini® je speciálně vybraná, perfektní směs dvou kmenů vinných kvasinek. Tyto kvasinky zajišťují rychlé a stabilní kvašení ve velmi širokém teplotním rozmezí a vysokou čistotu vína.
\n
Enovini® se vyznačuje vysokou energií, díky níž jsou ideální pro opětovné kvašení - „nastavení\", když víno přestane růst před dosažením předpokládaných vlastností.
\n
Hlavní rysy:\n- aktivní suché droždí - snadné použití\n- balení 7 g na 10-35 l\n- teplota kvašení: 15-35 °C\n- alkohol: až 18%\n- další možnosti - s využitím médií: s vitaminem B1 a Kombi Vita
\n
Používání:\nObsah sáčku smíchejte ve 100 ml převařené a ochlazené vody na 30 °C a ponechejte jej 20 minut při pokojové teplotě. Po uplynutí této doby se roztok nalije do fermentační nádoby nebo do demižonu s vínem.
\n
Použití vinných kvasnic Enovini® je rychlé a stabilní kvašení v širokém teplotním rozmezí!
\n
Složení: vinné kvasnice Saccharomyces cerevisiae, emulgátor: sorbitan monostearát.
\n
schovat popis
Recenze