\nDoporučení:\n\n\nPřed prvním použitím příbory důkladně omyjte vlažnou vodou, jemným čisticím prostředkem a měkkou houbičkou.\n\n\nVšechny příbory je třeba umýt ručně a poté otřít do sucha měkkým hadříkem.\n\n\nNenechávejte na příboru žádné zbytky jídla, např. citrony, ocet, majonéza, máslo,...
číst celé
\n
Doporučení:
\n
\n- \n
Před prvním použitím příbory důkladně omyjte vlažnou vodou, jemným čisticím prostředkem a měkkou houbičkou.
\n \n- \n
Všechny příbory je třeba umýt ručně a poté otřít do sucha měkkým hadříkem.
\n \n- \n
Nenechávejte na příboru žádné zbytky jídla, např. citrony, ocet, majonéza, máslo, sůl. Takové zbytky, pokud nejsou odstraněny po dlouhou dobu, mohou způsobit odbarvení oceli.
\n \n- \n
Neskladujte příbory v blízkosti zdrojů tepla a vlhkosti. Příbory neměly by být skladovány například ve fólii nebo jiných obalech, které mohou shromažďovat vlhkost.
\n \n- \n
Nejlepší čisticí prostředky na nerezovou ocel jsou jemné nebo neutrální čisticí prostředky rozpuštěné ve vlažné vodě. Nepoužívejte k čištění ostré pasty, prášky (s přídavkem chloru nebo citronu). Mohou způsobovat korozi. Nedoporučujeme také hrubozrnné čisticí prostředky, kartáče, které mohou poškrábat povrch oceli.
\n \n- \n
Produkt by měl být používán v souladu s jeho zamýšleným použitím a doporučeními uvedenými na obalu.
\n \n
\n
schovat popis
Recenze