Extra panenský olivový olej v certifikované kvalitě BIO, kategorie superior, lisovaný šetrným procesem za studena při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizněZáklad oleje tvoří výhradně špičkový monokultivar Nocellara del Belice. Pro olej je charakteristická...
číst celé
Extra panenský olivový olej v certifikované kvalitě BIO, kategorie superior, lisovaný šetrným procesem za studena při teplotách do 27 stupňů Celsia, a to do 8 hodin od ukončení ruční sklizně
Základ oleje tvoří výhradně špičkový monokultivar Nocellara del Belice. Pro olej je charakteristická intenzivní zelená barva se zlatými odlesky, bohatá aromatická kompozice, středně intenzivní ovocná, plně zakulacená chuť, lehce kořeněná, s příjemným koncem , nádechem po rajčatech a bylinkách. Díky skutečně nízkým teplotám zpracování, obsahuje olej Centonze vysoké množství bioaktivních složek a enzymů. Olej je vhodný při přípravě ryb, mořských plodů, zeleninových polévek a červeného masa.
schovat popis
Recenze