Stále více lidí touží žít v souladu se zvířaty, v hezké krajině a příznivých klimatických podmínkách. Proto se stravují s rozmyslem, bez masa, a přesto chutně. Veganská kuchařka Jérôme Eckmeiera je ideální příručkou pro ty, kdo se chtějí zříci živočišných složek potravy, nikoli však potěšení z jídla a jeho rozmanitosti. Autor zde představuje své nejlepší recepty, jež jsou vhodné jak pro pohoštění společnosti, tak pro běžné každodenní vaření. Kniha přináší více než 90 originálních a nekomplikovaných receptů, jež si mohou zájemci vyzkoušet a ujistit se tak, že veganská kuchyně není rozhodně jednotvárná a nudná, ale že nabízí celou řadu velmi zajímavých kulinářských možností, jako je například šťavnatá pomerančovo-avokádová bruschetta, rozmarýnové krokety se zakysanou smetanou, veganské pizza taštičky, mrkvové špagety s jemnou chilli-vanilkovou zálivkou, veganský trhanec a mnoho dalších chutných pokrmů. Knihu doplňují pasáže, jejichž cílem je usnadnit zájemcům vstup do veganské kuchyně: veganské vaření pro děti, veganské grilování, veganská spíž, nákupní tipy a další. Text ilustruje 95 lákavých barevných fotografií.
schovat popis- Nakladatel: SLOVART, s.r.o. NAKLADATELSTVí
- Kód:
- Jazyk: Čeština
- Vazba: Hardcover mit Schutzumschlag
- Počet stran: 192
- Šířka balení: 25.2 cm
- Výška balení: 19.6 cm
- Hloubka balení: 1.9 cm
- Váha balení: 844 g
Recenze
Doporučuji ale spíše jen pro vegany.
Určitě doporučuju, velké, nádherné fotografie u každého receptu člověka úplně nutí nové recepty zkoušet. :-)
Pro všechny vegany, ale i nevegany, kteří chtějí vyzkoušet něco nového.