\nRychlá pánev rakouská je sypká směs na přípravu pokrmu bez lepku a laktózy v low carb verzi. Kořeněná je italskými bylinkami a její příprava je opravdu jednoduchá, směs pouze smícháte s potřebnými ingrediencemi a následně upečete na pávni. S plackou tak snadno vytvoříte chutné a zdravé svačiny...
číst celé
\n
Rychlá pánev rakouská je sypká směs na přípravu pokrmu bez lepku a laktózy v low carb verzi. Kořeněná je italskými bylinkami a její příprava je opravdu jednoduchá, směs pouze smícháte s potřebnými ingrediencemi a následně upečete na pávni. S plackou tak snadno vytvoříte chutné a zdravé svačiny nebo večeře.
Jak používat:
\n
Suchou směs smícháme s přibaleným droždím, 2 ČL kokosového oleje nebo slunečnicovým olejem, 150 ml teplé vody cca 37 °C a 1 vejce, zamícháme vidličkou a necháme odpočinout. Vymažeme pávev kapkou olivového oleje, vysypeme bezlepkovou moukou, nahřejeme na středně vysoký stupeň po dobu 4 min. Poté směs rovnoměrně rozprostřeme na pánev pomocí navlhčené lžíce a zakryjeme poklicí. Pečeme na stejný stupeň pod pokličkou cca 8 min. Otočíme pomocí talíře a dopečeme již krátce cca 3 – 4 min. Přebytečnou mouku z povrchu odstraníme. Zdobíme praženými ořechy a semínky dýně, kokosem, osladíme medem nebo dle své chuti.
\n
schovat popis
Recenze