\nRychlá pánev italská je sypká směs na přípravu pokrmu bez lepku a laktózy v low carb verzi. Kořeněná je italskými bylinkami a její příprava je opravdu jednoduchá, směs pouze smícháte s potřebnými ingrediencemi a následně upečete na pávni. S plackou tak snadno vytvoříte chutné a zdravé svačiny...
číst celé
\n
Rychlá pánev italská je sypká směs na přípravu pokrmu bez lepku a laktózy v low carb verzi. Kořeněná je italskými bylinkami a její příprava je opravdu jednoduchá, směs pouze smícháte s potřebnými ingrediencemi a následně upečete na pávni. S plackou tak snadno vytvoříte chutné a zdravé svačiny nebo večeře.
Jak používat:
\n
Suchou směs smícháme s přibaleným droždím + 230 ml teplé vody cca 37 °C + 1 vejce= 53 g, vidličkou zamícháme. Připravíme si malou pánev o průměru 20 cm, vytřeme ji olejem a vysypeme bezlepkovou moukou cca 1 vrchovatá PL. Pánev zakrytou poklicí nahřejeme na středně vyšším stupni na 4 min. Těsto vložíme do pánve a pomocí vlhké lžíce rozprostřeme. Pod poklicí pečeme cca 8 min, poté pomocí talíře korpus otočíme a opět pod poklicí dopečeme cca 4 min.
\n
schovat popis
Recenze