Domácí pečivo je pecka. Ne však všichni si na něj troufají. S touto kuchařkou to ale zvládne každý. Křupavé rohlíky, jedinečné pletýnky. Všechno můžete vyzkoušet pomocí této kuchařky, která obsahuje foto postupy, takže to zvládnou i amatéři. Vše se vám jistě povede tak, jak má. Stačí jen trocha pevné vůle a snahy. Kuchařka je kvalitní, obsahuje dobré recepty, které využijete. Fotografie jsou popisné.
Poslední dobou si potrpím na celozrnné pečivo. Prospívá zdraví a hlavně celkovému trávení. Pokud máte v oblibě i jiné pečivo, tak se Vám možná bude líbit i tato mini kuchařka. S její pomocí si doma upečete plno druhů kvalitního pečiva a budete překvapeni, jak skvěle chutná. Pro úplné amatéry je připraven přesný fotografický postup, nemějte tedy žádné obavy. Doufám, že si pořádně pochutnáte a dáte mi za pravdu.
Lahodná kuchařka z edice Recepty od babičky s fotopostupem a zatím i poslední,kterou jsme si pořídili.Oceňuji tu nízkou cenu,určitě se to vyplatí.V tomto díle budeme péct klasické i méně klasické pečivo-chléb,rohlíky,makovce,... Rázem se tedy naše kuchyň promění v pekárnu.Výsledek je ale opravdu chutný a lepší než z obchodu,to vám garantuji!Návod typu krok za krokem jsou doplněné o krásné fotografie.
Není nad to si upéct doma svoje vlastní pečivo. Na chleba sem si dlouho netroufla, i když nyní už ho také umím, ale nejdříve sem se pustila do housek, bagetek, vek, loupáčků a mazanců. A tato kniha mi v tom byla velkým pomocníkem. Vyzkoušela sem již spoustu receptů a všechny se moc povedly. Není nad to upéct doma svoje vlastní pečivo. A ta vůně, jaká je po celém domě, u nás to prostě milujeme! Kdo chcete začít péct pečivo, tato kniha je dobrá volba do začátku.
Bez pečiva si já sám osobně nedokážu svůj život vůbec představit a tak se snažíme si najít cestu k tomu péct si třeba i vlastní, které nám bude chutnat. Už i já jako malý kluk jsem miloval pečivo a to hlavně housky, které nám pekla naše babička a my se od něho nemohli odtrhnout a nevěděli jsme kdy vlastně přestat s tím, dokud nezbude asi už vůbec nic. V této knize je plno krásných receptů a to nás těší.
Další ze série receptů od babičky nám tentokrát přináší oblíbené pečivo. Každý z nás ho pravděpodobně konzumuje, hlavně po ránu. Chléb, housky, nebo rohlíky, co kdo snese. V této publikaci se dozvíte, jak si připravit pečivo doma, aby bylo čerstvé a kvalitní. Návody jsou skvěle zpracované, formou foto postupu. Takže vlastně krok za krokem. 32 stran se může zdát málo, ale věřte mi, že to bohatě stačí.
Recenze
Rázem se tedy naše kuchyň promění v pekárnu.Výsledek je ale opravdu chutný a lepší než z obchodu,to vám garantuji!Návod typu krok za krokem jsou doplněné o krásné fotografie.