\nMandle uzené\nInformace o produktu\nKvalitní americké mandle v Nizozemsku pořádně opražili na slunečnicovém oleji a přidali k nim slaný uzený prášek. Vznikly tak dokonalé uzené mandle pro všechny gurmány. Pevná a křupavá jádra si zachovala typicky jemnou mandlovou chuť, ve které je cítit uzený...
číst celé
\n
Mandle uzené
\n
Informace o produktu
\n
Kvalitní americké mandle v Nizozemsku pořádně opražili na slunečnicovém oleji a přidali k nim slaný uzený prášek. Vznikly tak dokonalé uzené mandle pro všechny gurmány. Pevná a křupavá jádra si zachovala typicky jemnou mandlovou chuť, ve které je cítit uzený nádech, který podtrhuje lehká slanost. A ta vůně! Úplně jako vytažené z udírny.
\n
Uzené mandle se perfektně se hodí na talíř s uzeninami a sýrem, ale i jen tak na mlsání k telce pro všechny milovníky slaných pražených ořechů. V Holandsku zkrátka umí i jiné věci, než jen sýry. Přesvědčte se sami.
\n
TOP informace o uzených mandlích
\n
\n- Uzené mandle jsou skvělou alternativou chipsů a snacků.
\n- Najdete je také v MYXu Salty.
\n- Kvalitní neloupané americké mandle.
\n- Hodí se k sýrům a uzeninám.
\n- Mandle působí jako přírodní antioxidant.
\n
\n
Jaké mandle známe?
\n
Věděli jste, že se mandle dělí podle typu, chuti, kvality, velikosti a odrůdy? Základní dělení je na sladké mandle a hořké. Hořké mandle obsahují velké množství amygdalinu, který je pro tělo ve velkých množstvích škodlivé, proto většinou v nabídce najdete pouze ty sladké, které amygadlinu obsahují jen minimum, nebo ho neobsahují vůbec.
\n
Mezi nejoblíbenější odrůdy mandlí patří například Nonpareil, Valencia, Carmel a Marcona. Podle typu zpracování můžete sehnat mandle se skořápkou i bez ní, se slupkou nebo blanšírované, kousky, plátky nebo dokonce jako mouku. Třída nebo kvalita mandlí závisí na počtu škrábanců, zlomků, drtí a tom, zda je přítomna nějaká příměs. Dalšími kritérii jsou pak váha a velikost. Ve Světě plodů mandle milujeme, a tak je nabízíme ve všech možných variantách.
\n
schovat popis
Recenze