Složení: citrónová tráva, listy kafrové limety, chilli papričky, hlíva ústřičná, galangal kořenBez konzervantů, umělých barviv a přidaných glutamátů.\nJak uvařit polévku Tom Yum (2 porce):\nZákladem polévky je kvalitní vývar, můžete použít zeleninový, kuřecí, kachní, hovězí. Do 1 l vývaru...
číst celé
Složení: citrónová tráva, listy kafrové limety, chilli papričky, hlíva ústřičná, galangal kořenBez konzervantů, umělých barviv a přidaných glutamátů.\nJak uvařit polévku Tom Yum (2 porce):\nZákladem polévky je kvalitní vývar, můžete použít zeleninový, kuřecí, kachní, hovězí. Do 1 l vývaru přidejte tuto směs koření a čtvrt hodiny provařte. Sceďte. Do scezeného základu následně přidáme oloupané předvařené krevety (8 ks), nasekanéžampióny 75 g, osmaženou podélně nařezanou polovinu cibule a napůl nařezané cherry rajčátka (4 ks). Provaříme, dokud houby nezměknou. Polévku dochutíme rybí nebo ústřicovouomáčkou (1lž) a šťávou z limetek (2lž), můžeme použít i cukr (1lž). Podáváme s čerstvou jarnícibulí a lístky koriandru, na stůl dáváme sójovou omáčku a chilli k dochucení.Země původu: Thajsko
\n
schovat popis
Recenze