Rýžové krekry pepř a sezam
\nInformace o produktu
\nNěco slaného na zub nemusí znamenat jen brambůrky, proč nezkusit něco nového? Rýžové krekry s pepřem jsou tenké, příjemně pikantní a parádně křupavé plátky. Navíc obsahují mnohem méně kalorií a tuků než bramborové chipsy, a jsou tak jejich chutnou a zdravější alternativou. Rýžový základ je dochucený špetkou cukru a sezamovými semínky. Pálivou chuť krekrům dodává pepř spolu s česnekovým práškem. Tahle jedinečná kombinace chutí se tak skvěle hodí jako snack k televizi nebo na party. Krekry skvěle chutnají také s různými dipy místo nachos.
TOP informace o rýžových krekrech
\n- \n
- Rýže je dochucená pepřem, solí, sezamem a výtažkem z kvasnic. \n
- Recept na rýžové krekry pochází z Japonska. \n
- Rýžovým krekrům se v Japonsku říká senbei. \n
- Vyrobeno certifikovaným výrobcem podle nejvyšších potravinářských standardů v Thajsku. \n
- Bez lepku a bez palmového oleje. \n
Kde se vzaly rýžové krekry?
\nRýžové krekry jsou typickou japonskou specialitou. V jejich zemi původu se jim říká senbei a místní si na nich pochutnávají už celá staletí. Jde o pečenou, grilovanou nebo v našem případě smaženou rýži, která se připravuje na slaný, ale výjimečně také na sladký způsob. Nejčastěji bývá dochucena sójovou omáčkou nebo mirinem, což je sladké japonské rýžové víno. Senbei můžete najít v mnoha podobách, od tenkých rýžových plátků až po ty širší, které připomínají námi dobře známé rýžové chlebíčky. I jejich chutě se mohou velmi lišit, nejčastější verze je se sójovou omáčkou, ale na trhu najdete také bylinkovou nebo pikantní příchuť. V Japonsku se krekry často konzumují ještě obalené v mořské řase.
\n schovat popis- Výrobce: Svět plodů
- Kód:
- Jazyk: Čeština
- Šířka balení: 19 cm
- Výška balení: 30 cm
- Hloubka balení: 9 cm
- Váha balení: 217 g
Recenze