Višně lyofilizované v hořké čokoládě
\nInformace o produktu
\nOvoce a ořechy v čokoládě patří mezi nejoblíbenější hřešení v každém (ne)vyváženém jídelníčku. Višně s čokoládou je zkrátka kombinace, která patří mezi nejvyhledávanější a nejoblíbenější. Proč? Sladkokyselé višně jdou s jemnou texturou a výraznou chutí hořké čokolády skvěle dohromady. Naše jsou ovšem jedinečné! Nečekejte žvýkavé přeslazené ovoce nebo mdlou čokoládu, tyto višně v čokoládě jsou křupavé, výrazné, s dokonale vyváženým poměrem čokolády a ovocných tónů. Obalili jsme je dokonce ve dvou vrstvách kvalitní hořké čokolády a pro vůni a výraznější chuť jsme každý kousek posypali višňovým práškem. Tolik práce kvůli sladkosti? Samozřejmě, odměna od Světa plodů přece musí stát za to!
TOP informace o višních v čokoládě
\n- \n
- Višně neobsahují pecku. \n
- \nMají příjemnou křupavou konzistenci.\n \n
- Hořká 70% čokoláda je vyrobena v České republice. \n
- Obalit jednu várku v čokoládě trvá až 4 hodiny. \n
- Bez palmového oleje, bez lepku a bez laktózy, vhodné pro vegany. \n
Jak se višně suší mrazem?
\nLyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
\n schovat popis- Výrobce: Svět plodů
- Kód:
- Jazyk: Čeština
- Šířka balení: 13 cm
- Výška balení: 28 cm
- Hloubka balení: 6 cm
- Váha balení: 516 g
Recenze