Jedlá soda Unikátní přírodní léčba
237
Kč
DMOC 328 Kč
Co když existuje přírodní, zdraví prospěšná látka, která je levná, snadno dostupná a nejspíš ji máte doma v kuchyni? Ano, opravdu je to tak. Nazývá se soda bikarbona, ačkoli vy ji možná znáte jako jedlou sodu. Léta se soda bikarbona denně využívá jako součást celé řady nemocničních procedur,...
číst celé
Nakupte společně
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží nakladatele
- Naposledy prohlédnuté
Podobní autoři
Štítky knihy
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
Při acidóze se pozoruje přebytek sodíku a nedostatek draslíku. To vede k potlačení biochemických a energetických procesů v buňkách, snížení vstřebávání kyslíku, a tím i k jejich snížené životní aktivitě a rozvoji onemocnění.
Díky aniontům kyseliny uhličité (H2CO3) se zvyšují zásadité rezervy organizmu. Vyvádějí přes ledviny přebytky aniontů chlóru a sodíku, což vede ke zmenšování otoků a normalizaci krevního tlaku, a vytváří podmínky pro pronikání draslíku do buňky. To vše v ní obnovuje biochemické a energetické procesy, vede k lepší vstřebatelnosti kyslíku, a tím i k ozdravení celého organizmu.
Sodu můžete užívat s mlékem. Horké mléko napomáhá lepšímu vstřebávání sody ve střevech, která pak reaguje s aminokyselinami obsaženými v mléce, a tak vytváří léčebné sodíkové soli aminokyselin, jež se snadněji než sama soda vstřebávají do krve.
Soda normalizuje pH organizmu, napomáhá oxidaci nestrávených zbytků potravy i díky aktivaci kyslíku. Obnovuje všechny biochemické procesy bez ohledu na neduhy, které vás trápí. Týká se to hlavně vylučovacího systému: ledviny se fakticky proplachují, soda obnovuje funkci fermentačního a hormonálního systému, trávících šťáv, které v kyselém prostředí správně fungovat nemohou.
Biofyzikům je známo, že se v kyselém prostředí aktivuje veškerá patogenní mikroflóra, včetně rakovinových buněk, ale v zásaditém prostředí hyne, za současného rozkvětu normální mikroflóry. Alkalizace nebo jinými slovy rozpouštění škodlivých usazenin napomáhá odstranění všech problémů s kloby při osteochondróze, polyartrytýdě, dně, revmatizmu, žlučových, ledvinových a střevních kamenech, nemluvě o takových strašných onemocněních, jako je zánět ledvin nebo zánět pánvičky ledvinné.
Pomocí sody můžeme očistit cévy od všech tukových nánosů, destiček aterosklerózy, trombů.“
Doporucuji