Jedlá soda Unikátní přírodní léčba

· Nakladatelství JOTA s.r.o. · 2017 · brožovaná bez přebalu lesklá · 236 stran

Jedlá soda Unikátní přírodní léčba

237
237
DMOC 328 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Co když existuje přírodní, zdraví prospěšná látka, která je levná, snadno dostupná a nejspíš ji máte doma v kuchyni? Ano, opravdu je to tak. Nazývá se soda bikarbona, ačkoli vy ji možná znáte jako jedlou sodu. Léta se soda bikarbona denně využívá jako součást celé řady nemocničních procedur,... číst celé 

Nakupte společně

  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    „Jedlá soda (Hydrogenuhličitan sodný NaHCO3)je unikátním zásaditým prostředkem, který normalizuje acidobazickou rovnováhu v organizmu, a tím napomáhá uzdravení. Je důležité zmínit, že je soda jako zásaditý prvek také nedílnou součástí krevní plazmy.
    Při acidóze se pozoruje přebytek sodíku a nedostatek draslíku. To vede k potlačení biochemických a energetických procesů v buňkách, snížení vstřebávání kyslíku, a tím i k jejich snížené životní aktivitě a rozvoji onemocnění.
    Díky aniontům kyseliny uhličité (H2CO3) se zvyšují zásadité rezervy organizmu. Vyvádějí přes ledviny přebytky aniontů chlóru a sodíku, což vede ke zmenšování otoků a normalizaci krevního tlaku, a vytváří podmínky pro pronikání draslíku do buňky. To vše v ní obnovuje biochemické a energetické procesy, vede k lepší vstřebatelnosti kyslíku, a tím i k ozdravení celého organizmu.
    Sodu můžete užívat s mlékem. Horké mléko napomáhá lepšímu vstřebávání sody ve střevech, která pak reaguje s aminokyselinami obsaženými v mléce, a tak vytváří léčebné sodíkové soli aminokyselin, jež se snadněji než sama soda vstřebávají do krve.
    Soda normalizuje pH organizmu, napomáhá oxidaci nestrávených zbytků potravy i díky aktivaci kyslíku. Obnovuje všechny biochemické procesy bez ohledu na neduhy, které vás trápí. Týká se to hlavně vylučovacího systému: ledviny se fakticky proplachují, soda obnovuje funkci fermentačního a hormonálního systému, trávících šťáv, které v kyselém prostředí správně fungovat nemohou.
    Biofyzikům je známo, že se v kyselém prostředí aktivuje veškerá patogenní mikroflóra, včetně rakovinových buněk, ale v zásaditém prostředí hyne, za současného rozkvětu normální mikroflóry. Alkalizace nebo jinými slovy rozpouštění škodlivých usazenin napomáhá odstranění všech problémů s kloby při osteochondróze, polyartrytýdě, dně, revmatizmu, žlučových, ledvinových a střevních kamenech, nemluvě o takových strašných onemocněních, jako je zánět ledvin nebo zánět pánvičky ledvinné.
    Pomocí sody můžeme očistit cévy od všech tukových nánosů, destiček aterosklerózy, trombů.“
    20/03/2021
    Avatar uživatele
    Super knížka, kde se člověk dozví, jak si zlepšit zdraví díky obyčejné jedlé sodě za pár korun a předcházet tak překyselení organismu.
    28/09/2018
    Avatar uživatele
    Soda je zázračný prostředek, který umí hotové divy nejen při pečení, ale i při čištění a jinde. Kde a k čemu ji můžete použít, se dozvíte v této knížce. Je praktická a plná nápadů, k čemu je možné sodu použít a k čemu všemu je dobrá. Budete se divit, jak moc zázračný prostředek to je. Tuhle knížku ocení všechny hospodyňky. Je praktická a já ji mám uloženou v kuchyni, abych ji měla neustále po ruce.
    5/09/2019
    Avatar uživatele
    Moc pěkná knížka srozumitelně napsaná a praktická. Přečetl jsem ji velmi rychle.
    2/03/2019
    Avatar uživatele
    Jedlá soda. Taková nenápadná potravina. Nikdy bych nevěřila, co všechno může dokázat. Samozřejmě nějaké její užití (mimo vaření a pečení) znám od své babičky, ale rozhodně ne všechno, co v této knize je. Pokud věříte v alternativní a praktické nápady, pak byste do tohoto dílka měli alespoň nahlédnout, protože nějaké tipy jsou opravdu k nezaplacení. Mám podobné knihy ráda, vždy v nich objevím něco zajímavého.
    1/03/2020
    Avatar uživatele
    Kniha Jedla soda je ctiva a bylo zajimave se dozvedet s cim je schopna cloveku pomoci. Predklada ruzne souvislosti, ktere bezne cloveku nedojdou.
    Doporucuji
    14/08/2021
    Avatar uživatele
    super kniha doporučuji
    8/10/2018
    Avatar uživatele
    Knihu mám teprve rozečtenou, velmi zajímavé a řadu poznatků už s úspěchem aplikuji👍
    15/06/2024
    Avatar uživatele
    Léčba sodou je známá. V knize vše krásně rozděleno. Ještě nemám celou přečtenou, koupila jsem na doporučení Ivanky Stenzlové.
    16/03/2024
    Avatar uživatele
    Tato knížka ve mě vyvolala trochu rozporuplné pocity. Určitě je velice zajímavě zpracovaná, psána čtivou formou, vše je přehledně rozděleno a uspořádáno a informací je opravdu spousta. Na jednu stranu je plná skutečně zajímavých informací, některé byste třeba ani nečekali, a dokáže doplnit některé souvislosti. Na druhou stranu se domnívám, že poměrně hodně těchto názorů je již překonaných nebo na mě alespoň nepůsobí příliš důvěryhodně. Nicméně je na každém, aby si udělal svůj vlastní názor.
    27/01/2019
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.