\nMicelární kasein nabízí kvalitní systém s postupným uvolňováním aminokyselin, a to díky formě micel, ve které je zpracován. Micellar Kasein je vyroben ultrafiltrací mléčné bílkoviny. Výsledná surovina obsahuje okolo 85 % bílkovin!\nNa základě klinické studie, kterou provedl Dr. Yves Boire,...
číst celé
\n
Micelární kasein nabízí kvalitní systém s postupným uvolňováním aminokyselin, a to díky formě micel, ve které je zpracován. Micellar Kasein je vyroben ultrafiltrací mléčné bílkoviny. Výsledná surovina obsahuje okolo 85 % bílkovin!
\n
Na základě klinické studie, kterou provedl Dr. Yves Boire, rozdíl v metabolické dostupnosti testovaný mezi syrovátkovým proteinem a micelárním kaseinem činil více než 7 hodin. Tento výsledek byl velmi zajímavý a prokázal, že využití syrovátkového proteinu a micelárního kaseinu má zcela odlišné zaměření vzhledem k délce vstřebávání aminokyselin a jejich dostupnosti. Jinými slovy to znamená, že micelární kasein působí silně antikatabolicky, tedy napomáhá chránit svalovou hmotu.
\n
V bodech:
\n
\n - Vysoký obsah bílkovin: 73%
\n - Obsahuje micelární kasein
\n - Přidán L-glutamin
\n - Pomalá absorpční doba
\n - Nízký obsah cukru
\n - Bezlepkový
\n - Bez palmového oleje
\n - Bez tuku
\n - Bez konzervantů
\n
\n
Doporučené dávkování:
\n
\n - Užívejte 1 odměrku (cca 30 g) s 300 ml vody. Užívejte před spaním.
\n
\n
Upozornění: Potravina vhodná zejména pro sportovce. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím. *Tartrazin (E102), Červeň allura (E129): mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.
\n
schovat popis
Recenze