S nadsázkou se někdy říká, že naše civilizace má své počátky u řeckého stolu. Řecká kuchyně je založená na principu kvalitních, jednoduchých surovin a lahodných kombinací chutí. Kuchařka Veroniky Hájkové a George Agathonikiadise přináší ucelený soubor řeckých receptů, díky kterým si můžete i vy...
číst celé
S nadsázkou se někdy říká, že naše civilizace má své počátky u řeckého stolu. Řecká kuchyně je založená na principu kvalitních, jednoduchých surovin a lahodných kombinací chutí. Kuchařka Veroniky Hájkové a George Agathonikiadise přináší ucelený soubor řeckých receptů, díky kterým si můžete i vy kdykoli uvařit jídla, která jste si zamilovali na dovolené v Řecku.
schovat popis
Recenze
V knize jsem našel hned několik receptů, které mě zaujaly na první dojem, a které jsem pak vyzkoušel. Některé jsem záměrně vynechal proto, že v našich končinách neseženu tak kvalitní a čerstvé suroviny, jaké jsou pro přípravu některých pokrmů třeba. Velmi doporučuji!