Recenze Což takhle dát si... Lilek

Což takhle dát si... Lilek

Což takhle dát si... Lilek

197 Kč
Zobrazit knihu
Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek. Lilek je v kurzu a zjistíte, že vařit s ním je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na... číst celé 

Recenze

6
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Leží vám doma jen tak lilek a nevíte co s ním? Nebo je to vaše oblíbená pochutina, jen máte málo inspirace, co s lilkem vařit? Tak v tomhle případě pro vás je kuchařka Což takhle dát si... Lilek od Lenky Pozarové rozhodně tou správnou volbou. Tahle její konkrétní edice je úžasná v tom, že když nevíte co s celkem neobvyklou potravinou, v jejich kuchařkách to najdete. Tahle je konkrétně o lilku. Já lilek mám moc rád a tahle kuchařka je bezvadná!
17/10/2018
Avatar uživatele
Na lilek jsme si museli opravdu zvyknout. Ze začátku nám moc nechutnal a nevěděli jsme si rady jak ho správně připravit. Díky této publikaci jsme se ale naučili celou řadu zajímavých jídel a tak jsme lilek do našeho jídelníčku velmi rychle zařadili. Máme moc rádi třeba jeho chuť při grilování, dále ho také milujeme ve formě pesta, které si sami vyrábíme a mohli bychom si ho dávat tedy skoro i pořád.
1/02/2020
Avatar uživatele
Než jsem si pořídila kuchařku Což tahle dát si lilek, znala jsem tuto zeleninu jen z řecké musaky a sama jsem ji vůbec nepřipravovala. Teď mám díky Lence Požárové spoustu oblíbených receptů. Všechny kuchařky této edice jsou nádherné. Recepty mají originální názvy. Suroviny se dají lehce sehnat, pokrmy se snadno připravují. Recepty jsou doplněny nádhernými fotografiemi a často i vtipnými historkami z přípravy kuchařky.
3/07/2019
Avatar uživatele
Lilek je v Česku možná trošku podceňovaná zelenina. Já osobně na něj v dětství za devadesátých let nenarazila a poznala ho až v dospělosti na Blízkém Východě, kde je velmi oblíbený např.jako surovina pro přípravu různých salátů, sladkých, pikantních... Manžel miluje lilek smažený v trojobalu, což není nejzdravější způsob přípravy, proto jsem hledala inspiraci pro nové recepty, pokud možno zdravější. Vtipná kuchařka (ty názvy!!), plná nápadů na zpracování lilku. Doporučuji všem příznivcům této zajímavé zeleniny.
29/03/2019
Avatar uživatele
Tahle edice od Lenky Pozarove je prostě skvělá! Mám tyto jeji netradiční kuchařky moc ráda. Jednoznačně zaujmou už na první pohled, někdy možná až moc - ale mně se to líbí. Snadno je už na první pohled v knihovničce poznám a kdyz mám doma surovinu, se kterou nevim coby, není nic snazšího než capnout příslušní knihu (nebo tedy spíš sesitek) a nasát inspiraci. Moc hezka, prakticka, srozumitelná. Doporučuji.
17/10/2018
Avatar uživatele
Což takhle dát si..... lilek je kuchařka, která by měla obsahovat opravdu spoustu zajímavých receptů ve kterých je ústřední ingrediencí lilek, který popravdě skoro nikdo moc nemusí. Byla jsem zvědavá, jestli zajímavé recepty dokážou dodat lilku dobrou chuť, ale z celé té spousty receptů jsem bohužel našla asi jenom tři, které skutečně zněly lákavě a byly i dobré. Zbytek bohužel chuť lilku v žádném případě nezlepšil.
28/10/2018