Recenze Dýně

Dýně
Je to zelenina, avšak její dužina je sladká jako u ovoce. Jsou bohaté na antioxidanty, vitaminy a minerály. Díky své nízké kalorické hodnotě a dostatečnému obsahu vlákniny jsou ideální při dietách. Obsahují také aminokyseliny, jež snižují hladinu stresu a nespavost. Z dýně můžeme připravit krémy,... číst celé 

Recenze

4
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Dýně je podle mého názoru jedno z nejlepších, co nám podzim a podzimní počasí může přinést a dát... Milujeme doma všechny dýně a všechny tyto podzimní plody. A tato kuchařka vám ukáže, jak udělat výtečnou dýňovou polévku, skvělé dýňové špagety k hlavnímu chodu a nebo, jak zakomponovat výtečnou dýni a udělat si naprosto luxusní koláč. Kuchařka je moc hezky zpracována a je velice inspirativní, recepty jsou dobře popsány, takže se podle ní skvěle vaří.
11/05/2021
Avatar uživatele
ato kuchařka zaměřená jen na dýně je velice inspirativní. Já osobně doma moc dýně miluji a mám je moc ráda a dávám ji kamkoliv a tato kuchařka mě velice inspirovala v mnohých nových receptech jak dýni upravit, aby z ní byla pochoutka. Z dýně můžete udělat třeba takovou dobrou dýňovou polévku, nebo si udělat dýňové hranolky, zapečenou dýni se sýrem, dýňové placičky a další mnohé recepty.. Knihu moc doporučuji....
2/10/2020
Avatar uživatele
Kdo by neznal dýně, jsou tak trochu symbolem podzimu a tak si u nás rozhodně našla své místo jak v kuchyni tak i na venkovním schodišti, kde nám zdobí svou jednoduchostí vstup do domu. Tato publikace se zabývá především tím co si z ní můžeme uvařit a tak se rádi vrhneme do nových chutí. Sám si vzpomenu maximálně na výborný dýňový kompot, ale čas letí a trendy se opravdu mění a kdo by neznal třeba právě polévky z dýně.
12/01/2020
Avatar uživatele
Na naší zahradě si i takové plody patřičně hýčkáme a dáváme jim dostatečný prostor pro jejich růst. Nad touto plodinou si asi nikdo nebude ohrnovat nos, protož je velmi chutná a dá se s ní doslova čarovat. My ji pěstujeme už desítky let a vždycky se najde nějaký nový recept, který nás velmi mile překvapí a zaradujeme se z něho. Snad je jen škoda, že zraje tak dlouho a tak z ní vaříme až v závěru roku.
5/02/2020