\nNedovedete si představit nedělní siestu s kávou nebo návštěvu bez pořádného kusu bábovky?\nKaždý má rád jinou. Nadýchanou mramorovanou, s kandovaným ovocem, vláčnou tvarohovou, někdo rád experimentuje a přidává banány, dýni, mák nebo třeba švestky namočené v rumu. Formu stačí vysypat, nalít...
číst celé
\n
Nedovedete si představit nedělní siestu s kávou nebo návštěvu bez pořádného kusu bábovky?
\n
Každý má rád jinou. Nadýchanou mramorovanou, s kandovaným ovocem, vláčnou tvarohovou, někdo rád experimentuje a přidává banány, dýni, mák nebo třeba švestky namočené v rumu. Formu stačí vysypat, nalít těsto podle vašeho oblíbeného receptu a upéct.
\n
Formu můžete využít také k přípravě aspiků, nádivek, paštiky, tlačenky a jiných dobrot nebo v ní zapéct těstoviny.
\n
A pokud v ní zrovna nepečete, můžete ji vystavit, v rustikální kuchyni i na chalupě bude krásnou dekorací.
\n
Výhody keramických pečících forem:
\nkeramika velmi dobře vede teplo, zdroj lze vypnout s předstihem\nvhodná do jakékoli trouby i mikrovlnky, pokud to její rozměry dovolí\ndíky svým rozměrům je stabilní\nglazovaný povrch formy usnadní vyklopení bábovky i její umývání\nsnadná manipulace díky dvěma držadlům po stranách\npři správném zacházení vydrží dlouhá léta\nžebrování umožní krájet stejnoměrné kousky\n
Upozornění: Plňte do cca ¾ formy, těsto vyběhne. Nevkládejte formu do horké trouby, keramika nemá ráda rychlé teplotní změny. Stačí ji položit na mřížku, aby okolo ní proudil vzduch. Používejte chňapky. Po upečení nechte vychladnout a bábovku opatrně vyklopte.
\n
Návod k použití najdete zde >>
\n
schovat popis
Recenze