Autor známý z televizního Receptáře přináší vyčerpávající rady, jak v kuchyni zpracovat sladkovodní a mořeské ryby a nabízí zajímavé recepty na přípravu ryb a mořských živičichů. (Druhé vydání)
číst celé
Autor známý z televizního Receptáře přináší vyčerpávající rady, jak v kuchyni zpracovat sladkovodní a mořeské ryby a nabízí zajímavé recepty na přípravu ryb a mořských živičichů. (Druhé vydání)
schovat popis
Ryby mám velmi rád. Musím mít alespoň jednu týdně, je to velká pochoutka. Jde hlavně o to, aby byla správně upravena. Bez toho se neobejdete a pokud něco zanedbáte, neštěstí je na světě. Naštěstí máte k dispozici tuto kuchařku, takže se není čeho bát. Naleznete v ní velice užitečné rady a návody, jak takové ryby a další mořské živočichy zpracovat. Recepty jsou zajímavé a věřím tomu, že si nějaké oblíbíte.
Recenze