Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb
296
Kč
DMOC 399 Kč
- 1 recenze Udíme, nasolujeme, sušíme - Průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb
- Popis
- Podrobnosti
Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena až po lososa uzeného horkým kouřem. Je plná srozumitelných a...
číst celé
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží nakladatele
- Naposledy prohlédnuté
Podobní autoři
Štítky knihy
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.
Prvně člověka seznámí všeobecně s tím jak se maso nakládá či nasoluje. Doporučí vhodné způsoby. Poté se pokračuje buď správným uzením či sušením. Je zde vysvětleno v jakých podmínkách a jakým způsobem dosáhneme požadovaného výsledku.
Kniha je hezky graficky zpracovaná a je velmi dobrým pomocníkem.