Recenze Kukuřice, rýže, jáhly, pohanka

Kukuřice, rýže, jáhly, pohanka

Kukuřice, rýže, jáhly, pohanka

102 Kč
Zobrazit knihu
Než začnete vařit se dozvíte něco o uvedených potravinách, rady a nápady pro mladé hospodyňky a jaká je základní příprava obilovin. V receptáři najdete recepty na polévky a zavářky, kaše a placky, pokrmy studené i teplé. číst celé 

Recenze

6
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Super publikace, která je velmi zajímavě a netradičně zpracována. Líbí se mi, že se někdo věnuje tomu, aby sepsal recepty, díky nimž může uživatel zpracovat netradiční luštěniny a obilí. Těchto kuchařek není nikdy dost, neboť dost bylo knedlíků nebo brambor. Jsem za tuto knihu velmi vděčná, je inspirativní. Zároveň oceňuji i fotografie, které knihu návodně a zajímavě oživují. Je to velmi dobrá kniha, doporučuji.
26/08/2019
Avatar uživatele
Autorka Mária Čermáková se rozhodla, že napíše kuchařku o zdravé výživě. A vybrala si luštěniny, které nám opravdu prospívají. Nemusí se jednat o hrachovou kaši, nebo čočkovou polévku, ono je toho mnohem více. Představte si, že si můžete udělat i chutné dezerty, to je velké překvapení. Čekají Vás teplé a studené pokrmy, jenom je velká škoda, že má kniha tak málo stránek. Takové téma by se dalo mnohem více rozepsat.
30/04/2019
Avatar uživatele
Asi patřím k menšině. Já prostě luštěniny baštím týden co týden. Moje tělo si na ně za čas zvyklo a už mi nedělají větší problémy. Trávení je naprosto v pohodě a navíc se cítím velice dobře. Kniha je dobře napsaná, i když bych uvítal více informací. Hodně jsem si oblíbil dezerty z luštěnin a mohu je doporučit. Je to velice originální a chutné mlsání. Pokud na to nejste stavění, můžete přejít na teplé a studené pokrmy.
12/07/2018
Avatar uživatele
Kukuřice, rýže, jáhly, pohanka ... Luštěniny, které asi každý člověk moc nemusí. Způsobují totiž nadýmání. Ale to jen určitou dobu. Pokud se budete stravovat takovým způsobem častěji, tak Vám tyto problémy zcela zmizí. Zpracování luštěnin je primitivní a rychlé. Zaberou minimum času a jsou bohaté na vlákniny. Naše tělo je potřebuje. Kuchařka nabídne teplé a studené pokrmy, dezerty a další překvapení.
6/12/2017
Avatar uživatele
Co takhle zkusit jáhlovou kaši ? Hodně lidí se asi otřese odporem, ale já si myslím, že na ní není nic špatného. To samé platí o kukuřici, pohance a dalších luštěninách. Jsou velmi zdravé a tělu prospívají. V knize naleznete hodně informací, jak tyto produkty zpracovávat takovým způsobem, aby to byla dobrota. Dokonce z nich můžete udělat i dezerty. Zkuste a uvidíte, třeba Vám budou chutnat a oblíbíte si je.
22/10/2017
Avatar uživatele
Kukuřice, rýže, jáhly, pohanka. To je něco, co v mojí kuchyni opravdu frčí. Ještě k tomu navíc ovesné vločky - ty ale tato kniha opomíjí. Ráda dělám z těchto potravin třeba různé kaše, ale občas mi také dochází fantazie, co by se ještě dalo uvařit. Tato kniha je taková zvláštní - na jednu stranu zajímavá, na druhou nezajímavá. Některé věci v ní jsou do praxe opravdu skvělé, ale zase jsem v ní nenašla nic, co bych už nevyzkoušela z jiných zdrojů.
30/06/2021