\nLahůdkové droždí (někdy zváno též Tebi) oceníte v kuchyni jako šikovného pomocníka. Vaše jídla ochutí a zvýrazní jejich chuť. Lahůdkové droždí jsou neaktivní kvasnice. Tyto kvasnice vznikají na substrátu bohatém na cukry (melasa). Směs se poté suší do podoby jemných vloček a lehce se ohřívá na...
číst celé
\n
Lahůdkové droždí (někdy zváno též Tebi) oceníte v kuchyni jako šikovného pomocníka. Vaše jídla ochutí a zvýrazní jejich chuť. Lahůdkové droždí jsou neaktivní kvasnice. Tyto kvasnice vznikají na substrátu bohatém na cukry (melasa). Směs se poté suší do podoby jemných vloček a lehce se ohřívá na teplotu přesahující 40 °C, čímž se droždí deaktivuje. Jde o přirozeně bezlepkovou potravinu, která svojí chutí i vůní připomíná parmezán. Lahůdkové droždí obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny, vitamíny skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy a volné aminokyseliny.\n \nPoužití: Lahůdkové droždí můžete použít při přípravě rizota, salátů, karbanátků, smetanové omáčky, dušené zeleniny, luštěninová jídla a mnoho dalších. Není vhodné pro kynutí (neaktivní kvasnice).\n \nSložení: Sušené neaktivní kvasnice, vločky 100 %\n \nParametry produktu
\n
Země původu\nEstonsko
\n
Hmotnost\n150 g
\n
schovat popis
Recenze