Ponorný pomalý vařič G21 Trofeo s příkonem 1 200 W je skutečným mistrem v sous-vide vaření ve vakuu. Je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Elegantní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část s elektronikou a kulatým dotykovým displejem. Pro bezpečné zavěšení sous-vide vařiče G21 Trofeo na okraj varné nádoby jsme ponorný vařič vybavili posuvným upevňovacím klipsem.
\nHlavní přednosti
\n- \n
- Elegantní tělo s vnitřní varnou spirálou a dotykovým displejem \n
- Posuvný upevňovací klips pro bezpečné zavěšení v nádobě \n
- Sous-vide vaření = minimální změny v upravované potravině \n
- Maximální zachování přirozené chuti, vůně i textury \n
- Zachování téměř stejné hmotnosti surovin \n
- Nižší degradace nutričních látek \n
- Snadná příprava – pokud máte zavakuované suroviny zamražené, vložíte jen příslušný počet porcí do hrnce s vodou, kde se rozmrazí a připraví sous-vide metodou \n
- Delší trvanlivost surovin – čerstvé zavakuované potraviny před vařením vydrží v chladničce až pět dní \n
Domů i pro restauraci
\nChytrý vakuový vařič G21 Trofeo můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – pracuje, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc nebo v době, kdy jste mimo domov. Sous-vide vaření se už naučily využívat i restaurace které chtějí dopřát svým hostům jen to nejlepší – dokonale šťavnaté steaky nebo voňavou zeleninu s plnou chutí a maximem živin a vitamínů.
\nSous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?
\nPřipravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.
\nÚžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.
\nSous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.
\nCo je sous-vide vaření
\nVaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu. Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.
\nPři pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.
\nSpecifikace
\n- \n
- Značka: G21 \n
- Model: Trofeo \n
- Napájení: 220–240 V/50–60 Hz \n
- Příkon: 1 200 W \n
- Teplotní rozpětí: 5–95 °C \n
- Teplotní přesnost: ± 0,1 °C \n
- Maximální objem nádoby: 30 l \n
- Rozměry produktu (š x v x h): 9,5 x 32,5 x 17 cm \n
- Váha produktu: 1,5 kg \n
- Rozměry balení (š x v x d): 19 x 36 x 12 cm \n
- Váha balení: 1,75 kg \n
Obsah balení
\n- \n
- 1x ponorný pomalý vařič G21 \n
- Výrobce: G21
- Kód:
- Jazyk: Čeština
Recenze