S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie.
Kapitoly:
c. a k. nostalgie
Pod jižním sluncem
Prostě Balkán
V ráji sýrařů a labužníků
Za kanálem La Manche
Od moře k moři
- Nakladatel: BURDA Praha spol. s r.o.
- Kód:
- Jazyk: Čeština
- Vazba: Pevná bez přebalu matná
- Počet stran: 168
- Šířka balení: 21 cm
- Výška balení: 24 cm
- Hloubka balení: 1.8 cm
- Váha balení: 831 g
Recenze