Košík
zboží
(prázdné)
Sušené plody moruše bílé mají velmi příjemnou sladkou chuť a jíme je samotné či ve směsích s jiným sušeným ovocem, ořechy a semínky. Můžeme je přidávat do müsli směsí, jogurtu, ovocných salátů i muffinů a sušenek. Jsou zajímavé i z nutričního hlediska, protože jsou velmi dobrým zdrojem vitamínu C a našemu tělu dodávají i řadu minerálních látek (vápník a hořčík v ideálním poměru, železo).Sušené plody moruše. produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1404kJ/333kcal. Tuky:2,9g. z toho nasycené mastné kyseliny:0,2g. Sacharidy:60,0g. z toho cukry:42,0g. Vláknina:13,0g. Bílkoviny:11,0g. Sůl:0,19g
schovat popis
Recenze