Recenze Parmigiano-Reggiano - 50 snadných receptů s parmazánem

Parmigiano-Reggiano - 50 snadných receptů s parmazánem

Parmigiano-Reggiano - 50 snadných receptů s parmazánem

191 Kč
Zobrazit knihu
Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty. číst celé 

Recenze

4
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Tato kuchařka je pro milovníky všech vyzrálých a tvrdých sýrů jako je právě parmazán, grand padano a mnoho dalších podobných skvělých sýrů, které jsou specifické svou chutí, sladkostí. vůni... A tato kniha vám ukáže, jak můžete s těmito sýry vařit, péct, používat je v kuchyni a že si je nemusíte jen strouhat na těstoviny. Já osobně tyto sýry miluji a zbožňuji i tuto kuchařku, protože dává mnoho skvělých inspirací na vaření.
11/05/2021
Avatar uživatele
My s manželem jsem se měli narodit v Itálii protože fakt milujeme špagety a všemožné sýry y kdybychom mohli, jíme to snad pořád a tak tahle kuchařka je pro nás úplně alfou a omegou naší kuchyně a našeho vaření. V knize Parmigiano-Reggiano - 50 snadných receptů s parmazánem najdete mnoho úžasných receptů, které rozproudí vaše chuťové buňky a když uvidíte fotky jídel, od této kuchařky se už neodlepíte. Kuchařka ej perfektní a je i dobře graficky zpracována.
2/10/2020
Avatar uživatele
Výborná kuchařka. Parmazán máme rádi pro jeho typickou chuť a vůni. Dozvěděla jsem se rozdíly, a pak zkoušela různě zralé sýry parmazany. Kniha rozšířila naše obzory. Oblíbené recepty jsou teď topinky, polévky, krutony, slaný koláč .... Je toho dost. Pokud tento sýr máte rádi, s kuchařkou si rozšiříte obzory, kam všude se dá použít a jaký výsledek bude mít chuť. Výborný nápad na toto téma. Doporučuji všem gurmanim i gurmetum.
31/08/2020
Avatar uživatele
Všude kam jen to jde, tak tam si ho strouháme, je to jeden z nejlepších sýrů, které znám a které jsem měl možnost právě v té naší oblíbené Itálii ochutnat. Nám se to prostě nedá upřít, tohle si jednoduše užíváme jak jen to je možné. Sýr má tak specifickou a silnou chuť, že když ho v našem oblíbeném jídle nenajdu, tak si připadám jako okradený o to nejlepší co na něm právě je, Kniha nabízí celé množství jídel.
5/02/2020