Elegantní, svěží, obsahově bohatý a přesný průvodce vhodný jak pro kuchaře-začátečníky, tak pro zkušené odborníky, kteří se s láskou věnují vaření a pátrání po stále nových receptech. Najdou zde výjimečně různorodá jídla, jejichž základem jsou těstoviny, od nejjednodušších po pokrmy, které...
číst celé
Elegantní, svěží, obsahově bohatý a přesný průvodce vhodný jak pro kuchaře-začátečníky, tak pro zkušené odborníky, kteří se s láskou věnují vaření a pátrání po stále nových receptech. Najdou zde výjimečně různorodá jídla, jejichž základem jsou těstoviny, od nejjednodušších po pokrmy, které uspokojí požadavky i nejzmlsanějších jazýčků. Receptům, podaným stručně a s maximální jasností, předchází nejen základní informace týkající se ingrediencí, obtížnosti a doby přípravy, ale také - v dnešní době zvláště důležitou - kalorickou hodnotu daného jídla.
schovat popis
Recenze