Skvělé rýžové bezlepkové 3 mm nudle oblíbené v celé Asii\nUchovávejte na chladném a suchém místě.\nVietnamská rýžová polévka Pho:\nIngredience: Aroy-D rýžová nudle široká 375g, Hovězí stopka s kostmi, špalky 1,5kg, Cibule rozkrájené napůl, Badyán 1, Kardamom 1, Skořice 1, Voda 12cup (3L), Hovězí...
číst celé
Skvělé rýžové bezlepkové 3 mm nudle oblíbené v celé Asii\nUchovávejte na chladném a suchém místě.
\n
Vietnamská rýžová polévka Pho:
\n
Ingredience: Aroy-D rýžová nudle široká 375g, Hovězí stopka s kostmi, špalky 1,5kg, Cibule rozkrájené napůl, Badyán 1, Kardamom 1, Skořice 1, Voda 12cup (3L), Hovězí Steak 150g, Kousek čerstvého zázvoru Rybí omáčka, Jedlá sůl, Cukr, Limetka, Chilli papričky, čerstvý koriandr.
\n
Návod k přípravě: 1. Aroy-D rýžové nudle povaříme ve vroucí vodě cca. 3 minuty až nudle dostatečně změknou, nudle propláchneme studenou vodou a necháme zbytek vody odkapat. 2. Rozkrájené cibule i kardamom, badyán, skořice a zázvor předem opékáme. 3. Připravíme hovězí vývar z masa, kostí, jedlá sůl a cukru povařením na mírném ohni cca 2,5 hodiny. Do Hotového čirého vývaru vložíme hovězí steak, opékané cibule, zázvor, badyán, skořici, kardamom. Přidáme rybí omáčku a necháme vařit na mírném ohni do změknutí masa (cca 20 min). Uvařené hovězí maso vyndáme, necháme trochu zchladit. 4. Maso nakrájíme na tenké plátky pokrájíme cibulku, chilli papričky na plátky. Nudle vložíme do misky, poklademe masem, cibulkou a chilli papričkami. Zalijeme vroucím vývarem a ozdobíme čerstvým koriandrem. Polévku dochutíme limetkovou šťávu.
\n
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
\n
Podrobný návod k použití a přípravě najdete na obale v českém jazyce.
\n
SLOŽENÍ\nRýžová mouka 90%\nvoda\nALERGENY\nNeuvádí se\nVÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA - Nutriční hodnoty na 100 g\nEnergetická hodnota 1517 kJ / 357 kcal\nTuky 0.8g- z toho nasycené tuky 0.3g\nSacharidy 80g- z toho cukry 0g\nBílkoviny 7.1g Sůl 0.05g\nVÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE\nneuvedeno\nHMOTNOST/OBJEM\n375g\nPODMÍNKY UCHOVÁNÍ\nSkladujte v chladu a suchu
schovat popis
Recenze