Původní korejská receptura
\nKimchi je kvašené zelí, které tvoří základ korejské kuchyně. Kromě zelí obsahuje zázvor, ředkev, chilli, česnek, cibuli a mořskou sůl. Díky této kombinaci má svou charakteristickou kyselou a lehce pikantní chuť.
\n
\nJen 30 g denně pro střevní mikrobiom!
\nKimchi je díky svému procesu zpracování pomocí fermentace ideální potravinou pro náš střevní mikrobiom a řadí se tak mezi nejzdravější potraviny vůbec. Je bohaté na enzymy a díky tomu i snadno stravitelné.
\n



Přínosy pro zdraví gastrointestinálního traktu\n
\nBěhem fermentačního procesu dochází za pomoci enzymů k mléčnému kvašení a tím i ke zvýšení počtu probiotických bakterií. Díky tomu je kimchi prospěšné pro trávicí trakt a zachovává si vitamíny a minerály. Dopřejte si 30 g denně jako součást vyvážené stravy.
\nBrainPedia.cz - místo nabité informacemi!
\nSe správnými informacemi nelze udělat špatné rozhodnutí.
\n
Výživové hodnoty na 100 g
\nEnergetická hodnota | \n118 kJ / 28 kcal | \n
Tuky | \n0,7 g | \n
- z toho nasycené mastné kyseliny | \n\n 0,2 g \n | \n
Sacharidy | \n5,9 g | \n
- z toho cukry | \n1,6 g | \n
Vláknina | \n2,1 g | \n
Bílkoviny | \n1,2 g | \n
Sůl | \n\n 0,89 g \n | \n

Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
\nSložení: Čínské zelí, tuřín, mrkev, cibule, pórek, paprika (sušený), zázvor (sušený), česnek (sušený), chilli (sušené), voda, sůl, cukr, „bacillus coagulans“, antioxidant: kyselina askorbová.
\nSkladování: Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 10 dnů. Přírodní zdroj chloridů, který podporuje normální trávení tvorbou kyseliny chlorovodíkové v žaludku. Dopřejte si 30 g denně jako součást vyvážené stravy a zdravého životního stylu.
\nPůvod: Portugalsko
\nDistributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
\nHmotnost: 320 g
\n schovat popis- Výrobce: BrainMax
- Kód:
- Jazyk: Čeština
- Šířka balení: 7.5 cm
- Výška balení: 11 cm
- Hloubka balení: 7.5 cm
- Váha balení: 534 g
Recenze