BrainMax Pure Cibule BIO prášek, 100 g
\nCibule tvoří velkou většinu základů našich jídel. Kromě využití v kuchyni má spoustu přínosů pro zdraví.Obsahuje vitamíny B1, B2 a C, ale i řadu minerálních látek. Jednou z hlavních výhod jsou i přínosy pro zdraví, protože podporuje vylučování vody z organismu, podporuje cévní systém, je tak výborná jako prevence proti ateroskleróze a při pocitu \"těžkých nohou\". Kromě toho optimalizuje hladinu lipidů (tuků) v krvi a působí jako silný antioxidant, který nejen že chrání naše buňky před poškozením, ale také podporuje imunitní systém. Je vhodná potravina pro diabetiky, protože optimalizuje hladinu cukru v krvi. Prášek je výborný k dochucení polévek, omáček, salátů nebo pomazánek a dokonale tak nahradí čerstvou cibuli.
\nVíce informací se dozvíte na BrainPedia.cz
\n

Přednosti BrainMax Pure Cibule BIO prášku:
\n- \n
- 100% surovina v BIO kvalitě. \n
- Antioxidant \n
- Podpora cévního systému \n
- Optimalizace hladiny krevního cukru \n
- Metabolismus tuků \n
- Vylučování vody z organismu \n
Populární recepty s cibulovým práškem
\n.png\")
Krůtí kousky s kapustičkou v kokosovém mléce
\n
Složení:
- \n
- \n300 g krůtího masa na kousky\n \n
- 400 g kapustiček \n
- plechovka kokosového mléka\n \n
- Sůl, pepř \n
- 1 lžička sušené cibule\n \n
- 1 lžička sušeného česneku\n \n
- 1 lžička adžika koření \n \n
- 1/2 lžičky tymiánu\n \n
- 1 lžíce Ghí\n \n
Postup:
\nV osolené vodě povařte kapustičky, aby trochu změkly. Na ghí osmahněte krůtí kousky, osolte, přidejte grilovací koření a tymián. K masu přihoďte změklé kapustičky a nechte je spolu s masem opéct. Jakmile se kapustičky opečou, přilejte kokosové mléko, dochuťte lžičkou česneku, cibule a přidejte dle chuti sůl a pepř. Nechte 15 min probublat a můžete servírovat.
\n\n.png\")
Penne s kešu omáčkou a červenou paprikou
\n
Složení:
- \n
- 2 stroužky česneku \n
- 2 červené papriky \n
- 1 lžička citrónové šťávy\n \n
- 1 lžička tymiánu\n \n
- 1/4 lžičky pepře \n
- Sůl \n
- Lžíce olivového oleje\n \n
- Hrnek namočených kešu ořechů\n \n
- 1 lžíce lahůdkového droždí\n \n
- 2 lžičky sušené cibule\n \n
- Penne těstoviny \n
Postup:
\nKešu ořechy nechte namočit minimálně 2 hodiny, nejlépe přes noc. Těstoviny uvařte v osolené dle návodu. Na pánvi osmahněte na olivovém oleji nakrájené papriky s česnekem, špetkou solí a tymiánem. Do mixéru dejte namočené kešu ořechy, osmahnutou směs z pánve a cca 150 ml vody z těstovin (množství vody upravte dle hustoty omáčky). Přidejte lahůdkové droždí, sušenou cibuli, citronovou šťávu a sůl, pepř dle chuti. Vše společně rozmixujte na hladkou omáčku. Na závěr prohřejte omáčku s těstovinami a je hotovo.
\n\n.png\")
Mac and Cheese s brokolicí
\n
Složení:
- \n
- 70 g kolínek\n \n
- 100 ml smetany \n
- 35 g strouhaného chedaru \n
- Uvařená brokolice (množství dle chuti, lze vynechat) \n
- 1 lžička lahůdkového droždí\n \n
- 1 lžička sušené cibule\n \n
- Sůl a pepř dle chuti \n
- 1 lžička ghí\n \n
Postup:
\nKolínka uvařte v osolené vodě dle návodu. Na pánvi rozehřejte ghí. Přidejte růžičky brokolice (můžete nahradit například květákem), 2 minutky nechte opékat a stáhněte na mírný plamen. Přihoďte uvařené kolínka, zalijte smetanou a dochuťte kořením (cibule, lahůdkové droždí, pepř, sůl). Vše pořádně promíchejte a nechte 3 minutky pod pokličkou prohřát. Teď už jen přihoďte sýr a za stálého míchání nechte rozpustit. Na závěr při servírování můžete opět posypat lahůdkovým droždím, opepřit, nebo pro odvážné doporučujeme trochu chilli.
\n\nPřednosti BrainMax Pure Cibule BIO prášek
\n
Antioxidant
\n
Podpora cévního systému
\n\n
Optimalizace krevního cukru
\n\n

BIO certifikace CZ-BIO-001
\nNaše cibule má BIO certifikát - Produkce ekologického zemědělství mimo EU.
\n
Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!
\nSložení: Cibule v prášku v BIO kvalitě
\nPůvod: Egypt
\nDistributor: Votamax s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
\nSkladování: V suchu, v uzavřeném obalu.
\nHmotnost: 100 g
\n- Výrobce: BrainMax
- Kód:
- Jazyk: Čeština
Recenze