Vše, co jíme, co děláme a v
co věříme, ovlivňuje zpětně naše zdraví, štěstí a náš život. Publikace
Radost z jídla objektivně a bez nadsázky seznamuje čtenáře se zásadami
správného a zdravého stravování, podává jednoduchý a srozumitelný návod,
jak efektivně a tvořivě změnit či rozvinout...
číst celé
Vše, co jíme, co děláme a v
co věříme, ovlivňuje zpětně naše zdraví, štěstí a náš život. Publikace
Radost z jídla objektivně a bez nadsázky seznamuje čtenáře se zásadami
správného a zdravého stravování, podává jednoduchý a srozumitelný návod,
jak efektivně a tvořivě změnit či rozvinout životní styl a stravovací
zvyklosti.
Zároveň tato kniha podává návod k prevenci a léčbě. Kromě vlivu lepku na
lidský organismus se Radost z jídla zabývá problematikou zdravé výživy
při onemocnění diabetem a onkologickými onemocněními. Již páté vydání
této oblíbené knihy je nově rozšířeno o téma zdravé výživy při
problémech s imunitou, alergiemi či plísňovými onemocněními.
schovat popis
Recenze