Bible šéfkuchaře Maso a zvěřina
99
Kč
DMOC 999 Kč
Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť
zvěřiny, původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části
této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině:
od vepřového a hovězího masa přes...
číst celé
- Mohlo by Vás také zaujmout
- Další knihy autora
- Další zboží nakladatele
- Naposledy prohlédnuté
Podobní autoři
Štítky knihy
Návrh štítků k produktu
Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.
Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.
Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.
K této knize jste navrhli štítky:
Proč nakupovat u nás?
-
Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
-
Levná doprava doslova za pár kaček
-
Spokojení zákazníci známka kvality
-
Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
-
Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
Kniha návstěv
Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.