Recenze Zvěřina a lahodná masa

Zvěřina a lahodná masa

Zvěřina a lahodná masa

119 Kč
Zobrazit knihu
V kuchařce ZVĚŘINA A LAHODNÁ MASA VE ZDRAVÉ KUCHYNI najdeme řadu skvělých receptů z masa zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, z masa telecího, skopového i pštrosího. číst celé 

Recenze

6
Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
Avatar uživatele
Pokud máte v rodině myslivce, který vás zásobuje tímto druhem masa, jistě víte, že příprava je trochu jiná než u kuřecího či vepřového masa, které doma většinou vaříme či pečeme. Recepty na zvěřinu, které vám tato publikace nabízí, jsou chutné a přitom jednoduše vysvětlené. Doplněno hezkými fotkami.
Vhodné jako dárek pro myslivce či jeho manželku nebo přítelkyni. Rady od zpracování masa až po servírování na talíři.
29/11/2020
Avatar uživatele
Kuchařek na úpravu zvěřinového masa na našem trhu příliš není, proto jsem ji velmi uvítala. Toto maso se občas vyskytuje na našem domácím jídelníčku, proto jsem vděčná za tuto publikaci, která mi přiblíží nové recepty. Je bezvadná v tom, že je tam plno rad, jak to maso celkově očistit, naporcovat. Recepty jsou poměrně jednoduché, srozumitelné. Bezvadné jsou i barevné fotografie, které uvedené receptury pěkně doplňují.
6/09/2019
Avatar uživatele
Zvěřina je maso, které je tak trošku specifické a lidé ho buď milují nebo zatracují. Kuchařka, která je vhodná pro všechny milovníky zvěřiny. Nabídne nejrůznější recepty na zvěřinu. Kdo pozná správně připravenou zvěřinu, již nebude chtít jiné pochoutky a pokud si ji připravíte v domácích podmínkách, tak je to skvělé. recepty nejsou obtížné, jen musíte sehnat zvěřinu. Jedná se o kuchařku, kterou určitě využijete spíše příležitostně, ale jako oživení klasického vaření je senzační.
31/03/2020
Avatar uživatele
Zvěřinu miluju ze všech mas nejvíce. Ale do přípravy divočiny jsem se raději nikdy nepouštěla, protože aby bylo maso dobré, musí se náležitě ochutit, což u divokého masa nemusí být zrovna nejlehčí. Ale zkusila jsem si pořídit tuhle kuchařku Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni, a podle té občas nějaké vynikající maso připravím. A musím říct že moje rodina je nadšená ze všeho co podle této kuchařky uvařím. Pokud máte také rádi zvěřinu, pak se nerozmýšlejte a knížku si kupte.
22/04/2019
Avatar uživatele
Kamarádi mi říkali, abych ochutnal zvěřinu. Prý je to báječné a lahodné masíčko, jenom se musí správně připravit. Tak jsem dal na jejich rady a zavítal do jedné vyhlášené restaurace. Byl jsem nadšený. Pořídil jsem si tuto kuchařku, abych se dozvěděl něco nového a vyzkoušel recepty, které působí velice slibně. Mohu ji jenom doporučit a to jsem se zvěřiny tolik obával. Jsem přesvědčen, že také neodoláte.
5/08/2018
Avatar uživatele
Patříte mezi pár vyvolených, co mají rády zvěřinu ? Možná Vás bude více, ale já osobně takových lidí moc neznám. Samotná zvěřina má totiž specifickou chuť a každý ji rozhodně nemusí. Tato kuchařka nabízí recepty, které jsou zdravé a poměrně i netradiční. Například ze pštrosího masa jsem ještě nic nejedl. Zbytek je klasika. Nemám co vytknout, zpracování je na vysoké úrovni. Pokud zvěřinu milujete, není co řešit.
23/10/2017