Maso - Hovězí * Vepřové * Jehněčí * Drůbeží * Zvěřina

· 2018 · gebunden · 220 stran

Maso - Hovězí * Vepřové * Jehněčí * Drůbeží * Zvěřina

OMEGA
371
371
DMOC 499 Kč
Produkt momentálně není dostupný.
Podívejte se na dostupné alternativy.
Tato kniha zahrnuje výběr výborných receptů na přípravu různých druhů masa, které si můžete snadno vyzkoušet doma. Podle přibližně stovky receptů připravíte lahodné pokrmy pro všední i sváteční dny, například vepřové kotlety s blumami a čekankou, vynikající švédské masové kuličky, různé druhy... číst celé 
  • Mohlo by Vás také zaujmout
  • Další knihy autora
  • Další zboží nakladatele
  • Naposledy prohlédnuté
  • Podobní autoři

Podobní autoři

Návrh štítků k produktu

Navrhněte maximálně 5 klíčových slov (štítků) k tomuto produktu.

Za každý přidaný štítek musíte poté 5x ohodnotit štítky ostatních.

Nezapomeňte navrhnuté štítky uložit stisknutím tlačítka „Uložit přidané štítky“.

K této knize jste navrhli štítky:

    Hodnocení štítků

    Klikněte na štítek, který se více hodí k produktu.

    Nyní následuje 5x hodnocení štítků ostatních.


    Proč nakupovat u nás?

    • Největší skladové zásoby sortiment všeho druhu
    • Levná doprava doslova za pár kaček
    • Spokojení zákazníci známka kvality
    • Vyzvednutí kdekoliv místo vybíráte vy
    • Skvělá zákaznická podpora neváhejte zavolat
    Ověřené recenze jsou tak výslovně označené, ostatní jsou neověřené.
    Avatar uživatele
    Skvělá kniha pro všechny co mají rádi maso a chtějí se ho naučit dobře připravovat. Máme rádi telecí a jehněčí a podle této kuchařky jsem se naučila nové recepty, jak toto maso připravit. Je zde spousta návodů, krásné fotky a popsané postupy. Je přehledná, tak nemusíte dlouho nic hledat. Recepty jsme zkoušeli dle typu masa a jsou vynikající včetně steaku, který potřeboval několikrát opakovat. Určitě jedna ze skvělých kuchařek
    20/08/2020
    Avatar uživatele
    Tahle kniha je pravděpodobně zlým snem všech veganů a vegetariánů, ale mě udělala velkou radost, protože obsahuje spousty zajímavých receptů na docela klasická, ale i exotická masová jídla, která jsou velmi chutná. Navíc zde najdete i recepty na masa, která jen tak v běžné kuchařce nenajdete, třeba jehněčí nebo telecí, navíc oceňuji skvělý návod, jak udělat ten nejlepší stejk a jak z něho nemít gumovou podrážku.
    30/11/2018
    Avatar uživatele
    Dárek od dcery mi udělal obrovskou radost. Maso bylo u nás na talíři celek vyjímečně ale dnes je to jedna z nejdostupnějších surovin. Maso má neuvěřitelné množství podob a o tom se můžeme v knize celkem snadno přesvědčit. Kuchařka má skvělý obsah rozdělený podle typu mas a tak se stačí jen rozhodnout s jakým začít. Ja si to nemusel rozmýšlet a začal jsem s oblíbeným jehněčím masem a byla to opravdová lahoda.
    16/12/2019
    Avatar uživatele
    Tohle jsou opravdové radovánky pro milovníky masa a opravdu skvělý dárek. Ja se musel touhle knihou plnou receptů rozhodně obdarovat. A to hlavně kvůli lásce k němu. Každé maso má své hodnoty ať už je to chuť či jeho textura. Není čeho se obávat, kniha nám nabízí celou řadu zajímavých receptů, které vás rozhodně překvapí. Musíte být ale opatrní, fotografie vás nalákají natolik, že si budete chtít vyzkoušet úplně všechno.
    12/12/2019
    Avatar uživatele
    Velice precizní druh kuchařky, která obsahuje hodně druhů masa. Je všestranná a každý si v ni najde to, co přesně potřebuje. Jsou lidé, kteří se specializují pouze na jeden druh masa a potom takoví, co jsou schopni zkonzumovat všechno. Výběr je veliký, receptů je kolem stovky, což je tak akorát. Zajímavá je zvěřina, která mě docela překvapila. Má specifickou chuť a uvedené recepty v této knize jí dají ještě něco navíc. To platí o všech druzích masa.
    27/06/2019
    Avatar uživatele
    Hotová bible pro všechny "masožrouty". :) Kuchařka je moc hezky udělaná a vzhledem k omezenému tématu i poměrně obsáhlá. Najdete v ní recepty i na méně tradiční masa, nebo lépe řečeno na druhy, které se v českých kuchyních až tak často neobjevují. Anebo naopak na masa běžně používaná, ale v nějaké zajímavé netradiční úpravě. Kuchařka je rozhodně skvělou inspirací pro všechny, kteří rádi vaří a nebojí se zkoušet něco nového.
    28/02/2019
    Avatar uživatele
    Skutečně komplexní masová kuchařka s všeříkajícím názvem "Maso" sice není nic pro vegetariány či vegany, ale masožravce určitě potěší. Kuchařka se věnuje různým druhům masa - hovězímu, vepřovému, jehněčímu či drůbežímu. Najdete zde recepty také na zvěřinu. Oceňuji také tipy, jak připravit takový dokonalý steak v pohodlí domova. Zajímavá kuchařka se zajímavými a chutnými recepty pro každou příležitost.
    29/11/2018
    Váš avatar
    Vybrat si
    Jméno
    Vaše recenze
    0

    Kniha návstěv

    Ověřené příspěvky jsou tak označené, ostatní jsou neověřené.

    Alkohol mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

    Prosím potvrďte, že Vám již bylo 18 let.