Pokud se Vám nechce procestovat Evropu kvůli jídlu, tak si zkuste pořídit tuto kuchařku. Díky ní navštívíte známé země a ochutnáte jejich oblíbené a tradiční pokrmy. Jedná se hlavně o Rakousko, Itálii, Francii a Španělsko. Velkou výhodou této publikace je, že je velmi různorodá. Sami poznáte rozdíl, když ochutnáte jídla z Itálie a Španělska. Jsou to pochoutky, ale velmi odlišné. Receptů... číst celé je tak akorát, nebudete o nic ošizeni.
Evropská kuchyně je velmi různorodá. V této kuchařce najdete recepty z kuchyně rakouské, italské, francouzské a španělské. Italská a francouzská kuchyně patří mezi nejznámější evropské kuchyně. Španělská kuchyně není u nás tak moc známá. Rakouská kuchyně ovlivnila českou kuchyni. U každé kuchyně najdete recept na polévku, hlavní chod a moučník. Receptů je zde jen pár, některé z nich jso... číst celéu netradiční.
Rádi cestujeme a pokud se nemáme možnost zrovna někam podívat a užít si místní kuchyni, tak si ji užijreme klidně i sami doma a to zrovna třeba s touto skvělou kuchařkou, která nám doslova plní sny a připomíná nám vše co je možné si užít a to jv různých koutech Evropy. Sami si tak máme možnost vyzkoušet opravdu typické pochoutky, které nás tedy rozhodně dost baví a není se dobré zdráhat... číst celé, nejideálnější je to zkusit.
Chutě Evropy jsou jistě různorodé, ale nikdy nejsou nudné. Evropa je úžasná a fascinující, má být právem na co hrdá. A co teprve evropská jídla !!! Tato publikace se samozřejmě nezaměřuje na všechny státy, ale vybírá si ty zajímavější. Těšit se můžete na Francii, která je proslulá svou netradiční kuchyní. Dále je v kurzu Rakousko, Španělsko a Itálie. Perfektní kombinace, se kterou udělá... číst celéte v kuchyni terno.
Tato kuchařka představuje recepty z kuchyně rakouské, italské, francouzské a španělské. U každé kuchyně je uveden příklad polévky, hlavního chodu a moučníku. Kniha je celkem tenká, a tak je zde také je pár receptů – u rakouské kuchyně je 5 receptů, u italské 15 receptů, u francouzské 8 receptů a u španělské 8 receptů. Některé recepty jsou netradiční jako bábovka z červeného vína nebo kř... číst celéepelky na víně. U každé kuchyně je uvedeno nejčastější gastronomické názvosloví, s kterým se můžete setkat v tamních restauracích a kavárnách.
Poměrně zajímavá kniha. Autor je zřejmě dobrodruh a tak si řekl, že se vydá do Čech a Moravy, aby se s námi podělil o kulinářské zážitky. A že jich nebylo málo. V knize jsou všechny rozděleny podle ročních období, což mi přijde jako docela dobrý nápad. Čte se velmi dobře a Vy se budete kochat těmi dobrotami, které sám ochutnal. Možná už přišel čas, abyste se vydali po jeho stopách. Zkla... číst celémáni nebudete.