Christina Kempe

Christina Kempe zasvětila svůj život jídlu. Svoji vášeň pro vaření objevila již ve velmi útlém věku. Během studia se zabývala kromě zdravé výživy také ekonomikou. Dnes se živí jako autorka knih o vaření s nejrůznějším zaměřením. Věnuje se vaření pro volný čas a zábavu i přípravě jídel zaměřených na zdravý životní styl. Do češtiny byly přeloženy její knihy „Jablečný ocet“, „Půst pro krásu a dobrou kondici“ nebo „Síla čaje“. Kromě toho přispívá i do množství časopisů a věnuje se práci potravinové stylistky. Pro natáčení aranžuje a upravuje zejména sladkosti a pečivo. V Mnichově má svoje vlastní vydavatelství.

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Dobrá kniha, dejme tomu, že i příručka pro lidi, co chtějí změnu především po zdravotní stránce. Naleznete zde mnoho cenných rad, tipů a s trochou dobré vůle, máte možnost zhubnout pár kil. Neočekávejte velký úbytek, je to spíše pro zdravý životní styl a celkově nově nastartování organismu pro lepší časy. Vřele doporučuji celé přečíst, je to levná a lehká kniha, kterou zvládne jakýkoliv... číst celé čtenář. Myslím, že se v ní může inspirovat každý z nás.
13/01/2018