Patricia Michelson

Britská specialistka v oblasti sýrů Patricia Michelson je autorkou publikací o sýrech, ve kterých čerpá informace a zkušenosti ze své dlouholeté praxe majitelky prestižní londýnské sýrárny La Fromagerie. Například ve své knize „Sýry – Nejlepší sýry z celého světa“ se snaží představit ty nejlepší sýry z celého světa. Věnuje se především jejich specifikům a také tom, jaký dopad mají tato specifika na chuť jednotlivých sýrů. Jedná se tedy o praktickou příručku. Která má čtenáře provést světem sýrů. Kromě poutavých textů, ve kterých se objevují praktické informace, je publikace doplněna bohatým fotografickým materiálem.

Recenze knih autora


Obrázek knihy
Sýry má obrovsky ráda moje žena a tak jsem jí tuto knihu pořídil k jejím narozeninám. Měla opravdu obrovský strach aby všechny sýry vůbec poznala. Je až neuvěřitelné jaké druhy vůbec u těchto výborných produktů máme. A tak jsem byl překvapen i já, některé druhy jsem vůbec neznal. Všude kam se podíváme na našich cestách zkoušíme ochutnat nové a nové kousky. Kniha je plná rád a krásných f... číst celéotografií sýrů.
11/01/2020
Obrázek knihy
Luxusní kniha o sýrech, která zaujme svým nápaditým designem už na první pohled. Fotografický a graficky je skutečně překrásne zpracovaná, ale pokud hledáte něco jako domácího syrare spa návod jak vyrábět sýry, tak to bohužel musite kouakt někde jinde, tohle není úplně ta odeslání kniha. Tady se spíš dozvíte encyklopedický jak který druh sýra chutna, z jakého mléka je připravován a k če... číst celému se chuťově nejvíce hodí.
30/09/2018
Obrázek knihy
Když přítel zakládal vinotéku, mimo tisíců knížek o vínech přinesl i tuhle. Nebudu vám lhát koukala jsem na ni dost pochybovačně, ale nakonec jsme si z ní dozvěděli plno zajímavých informací. Je tam i kupa krásných obrázků a pokud člověk hledá nějakou odpověď o sýrech, najde ji v této knížce. Navíc byla ideální i pro naše účely, protože jsou tam popsané ideální kombinace k vínům, takže ... číst celéopravdu knížka splnila, co jsme od ní očekávali.
10/07/2018