Skvělá knížka a celá o mase! Až sem u ní chvilkama i slintal, hihi. Děláváme domácí zabíjačky, jsme masožravci, takže vše co se týká masa je u nás vítané. I tato knížka byla skvělá. Dozvíte se, jak maso správně naporcovat, připravit, co se z kterého masa dělá, co je nejvhodnější na steak nebo guláš a také užasných 300 receptů na dobré jídlo z masa. Nesmí chybět v naší knihovně, moc rádi... číst celé v ní hledáme inspiraci a různé dobroty
Knížku sem dostala od manžela, jelikož u nás maso opravdu můžeme ve velkém množství a proto ho rádi i připravujeme. Tato knížka byla super inspirace na porcování, rady na co které maso je vhodné, jsou zde tipy a rady a také recepty na steaky, guláše, jak dlouho se správně dělá, jak poznáte správně uvařené maso a mnoho dalšího. Knihu doporučuji nejen všem milovníkům masa, ale i těm, co r... číst celéádi vaří a zkouší nové věci.
K masu jsem si našel cestu velmi snadno a to díky mému otci, který byl skvělým řezníkem a já se s ním poměrně část vydával na různé zabijačky a bourání masa. Asi i proto jsem si tak oblíbil i různé chutě a vůně mas, která jsou tak často na našem talíři a já si tak pochutnávám na tom všem co jsem si i já sám měl možnost vyzkoušet. Nad tím co si připravíme většinou moc nepřemýšlím, rádi z... číst celékoušíme vše co je jen možné.
Jelikož je moje mamka velmi vášnivý masožrout a nikdy neví, co přesně by si dala. Tohle byla moje jasná volba na vánoční dárek. Nejenom, že jsou uvnitř naprosto jednoduché a chutné recepty z jednoduchých surovin, ale je to vhodné i jako příručka pro kuchaře a amatérské kuchtíky začátečníky, protože je kuchařka rozdělena nejdříve na jednotlivé typy masa s krásnou zřetelnou ilustrací, z j... číst celéaké části zvířete to je a jak jej porcovat a jaké koření je k tomu nejlepší. Naučí nás například, jak správně svázat kuře nebo selátko. rozhodně skvělá kniha.