Britský autor knih kuchařských předpisů a publikací z oblasti kulinářství.
Nahlásit chybuSpisovatel Richard Carroll má na svém kontě jednu knihu, která byla díky své úspěšnosti přeložena hned do několika světových jazyků. Kniha zaujme zejména labužníky a milovníky jídla, protože je to právě jídlo, kterému se Carroll věnuje. Jeho kniha "Velká kniha vaření a pečení" je vhodná pro každého kuchaře, ať již je kuchyň vaším druhým domovem, nebo zkoušíte vařit zcela poprvé. Kuchařka je plná velmi jednoduchých receptů, které se zaměřují zejména na využívání bylinek, koření, ale i zeleniny. Kniha nabízí mnohé chutné recepty, postupy vysvětlené krok za krokem, ale i zajímavé rady na kombinaci a využívání nejrůznějších bylinek. Jako správná kuchařka, ani tato nepostrádá krásné fotografie jednotlivých jídel, ale i postupů. Kniha vás znovu naučí využívat ostrosti papriček, chutnosti skořice, ale i aromatu vanilky. Tato kuchařka nabízí mimo jiné i světovou různorodost, naučíte se tedy recepty z Velké Británie, ale i Mexika nebo USA.